Αυστρία-Σλοβακία 0-0: Φιλική “λευκή” ισοπαλία, αρκετά συμπεράσματα

Κάθε άλλο παρά αντιπροσωπευτικό της εικόνας του αγώνα το τελικό σκορ και για τις δύο ομάδες αλλά κυρίως για τους Αυστριακούς που είχαν δύο δοκάρια

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία για το επερχόμενο Euro, Αυστρία και Σλοβακία αναμετρήθηκαν στο “Ερνστ Χάπελ Στάντιον” σ’ ένα όμορφο ματς, με αρκετές φάσεις, δύο δοκάρια αλλά χωρίς γκολ (σ.σ. 0-0).

Κοινός προβληματισμός η ολοκλήρωση των φιλικών αγώνων προετοιμασίας τους χωρίς νίκη αλλά θετικός οιωνός για τους γηπεδούχους η παρουσία του Αρναούτοβιτς στην επιστροφή του που πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο μέρος κι ανέλαβε πρωταγωνιστικό ρόλο στον επιθετικό τομέα. Σημείο αναφοράς επίσης η στιβαρή εμφάνιση του αρχηγού, Μπάχμαν στο κέντρο της άμυνας.

Για τη Σλοβακία αυτήν ήταν η τέταρτη ισοπαλία σε πέντε αγώνες για φέτος, με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό, Τάρκοβιτς να βγάζει αρκετά συμπεράσματα πριν από την αναχώρηση της ομάδας με προορισμό τη Ρωσία. Ένα από αυτά αφορά την αρμονική συνεργασία των ΣάτκαΣκρίνιαρ στο κέντρο της άμυνας, όπως επίσης η πολύ καλή εμφάνιση του Ντουμπράβκα που είχε αρκετές καίριες επεμβάσεις κρατώντας το μηδέν στην εστία του. Ωστόσο, η αποχώρηση του 27χρονου ακραίου μεσοεπιθετικού της Γιάμπλονετς, Ιβάν Σραντζ με μυϊκό τραυματισμό με τη συμπλήρωση μιας ώρας δημιούργησε νέο “πονοκέφαλο” στην τεχνική ηγεσία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.