Ρωσία-Βουλγαρία 1-0: Προβληματίζει ενόψει Euro

Με ένα γκολ στο τέλος, η Ρωσία έκαμψε δύσκολα την αντίσταση της Βουλγαρίας, αλλά έδειξε προβληματική εικόνα για τρίτο συνεχόμενο ματς.

Η μέτρια παρουσία των παικτών, ασφαλώς θα ανησυχεί τον Στάνισλαβ Τσερτσέσοβ, γιατί τα περιθώρια στενεύουν, με μια ακόμη εβδομάδα να απομένει, πριν από την έναρξη των υποχρεώσεων της στο EURO, εναντίον του Βελγίου.
Στο πρώτο ημίχρονο η Ρωσία είχε άκαρπη υπεροχή και παρά τη σχεδόν διπλάσια κατοχή, δεν μπόρεσε να δημιουργήσει «καθαρή» ευκαιρία. Δεν υπήρχε φαντασία στο παιχνίδι των γηπεδούχων και δεν βρήκαν τρόπους να διασπάσουν τη συμπαγή άμυνα των Βούλγαρων.

Δεν άλλαξε κάτι συγκολονιστικό στην εικόνα του αγώνα στην επανάληψη και τα πάντα κρίθηκαν στο τέλος. Ο κορυφαίος παίκτης των φιλοξενούμενων, ο Άντοφ, έκανε πέναλτι στο 83ο λεπτό στον Μίραντσουκ και ο Σομπόλεφ έδωσε τη «φτωχή» νίκη στη Ρωσία, στο τελευταίο φιλικό πριν από την έναρξη του Euro.

H ομάδα του Στάνισλαβ Τσερτσέσοβ βρίσκεται στον 2ο όμιλο και θα αντιμετωπίσει κατά σειρά, Βέλγιο (12/6), Φινλανδία (16/6) και Δανία (21/6). Από την άλλη πλευρά η Βουλγαρία δείχνει βελτιωμένη μετά τον ερχομό του Γιάσεν Πετρόφ τον περασμένο Ιανουάριο, καθώς αυτή ήταν η 3η συνεχόμενη ισοπαλία, όταν είχε 7 ήττες στα 9 προηγούμενα παιχνίδια της με τον Ντερμεντζίεφ στον πάγκο της.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.