“Χόρευε” η Ιταλία, μία εβδομάδα πριν το Euro

Η Ιταλία του Μαντσίνι έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, 7 ημέρες πριν την πρεμιέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κόντρα στην Τουρκία. Οι γηπεδούχοι συνέτριψαν 4-0 την ανήμπορη να αντιδράσει Τσεχία.

Η Σκούαντρα Ατζούρα ήταν εντυπωσιακή από το ξεκίνημα, “πιάνοντας από το λαιμό” τους Τσέχους. Ο Ιμόμπιλε άνοιξε το σκορ κυνηγώντας μια “χαμένη μπάλα” στην περιοχή στο 23ο λεπτό. Πριν φύγει το ημίχρονο θα γίνει το 2-0 με την προσπάθεια του Μπαρέλα να κοντράρει και να καταλήγει στα δίχτυα.

Η ομάδα του Μαντσίνι θα βρει άλλα 2 γκολ στο δεύτερο μέρος. Ο Ινσίνιε που σήμερα γιόρταζε τα γενέθλια του, πανηγύρισε το 3-0 στο 66′. 7 λεπτά αργότερα θα ξεδιπλώσουν με ιδανικό τρόπο την κόντρα επίθεση και ο Μπεράρντι με ωραία προσποίηση θα ελευθερωθεί για να γράψει το τελικό 4-0.

Η Κύπρος το πάλεψε, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα από την Ουγγαρία στην Βουδαπέστη. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σκόραρε ο Σέφερ στο ντεμπούτο του στην 11άδα στο 36ο λεπτό. Λίγο πριν το τέλος ο Νίκολιτς έχασε πέναλτι και μαζί την ευκαιρία να κάνει το 2-0.

Πάρτι έκανε η Σλοβενία κόντρα στο αδύναμο Γιβραλτάρ, που στο πρώτο ημίχρονο έχασε πέναλτι με το οποίο θα μπορούσε να φέρει το ματς στα ίσα. Το τελικό 6-0 περιγράφει εύγλωττα την εικόνα του ματς. Το σκορ άνοιξε ο Σπόραρ στο 11′, με τον Τσιπολίνα να χάνει πέναλτι στο 5 λεπτά αργότερα. Ο ίλιτσιτς στο 17′ έκανε 2 τα τέρματα των γηπεδούχων, με τον επιθετικό της Αταλάντα να χάνει και αυτός πέναλτι στο 24′. Ο Σπόραρ βρήκε ξανά δίχτυα για το 3-0 στο 34′, με τον Μλάκαρ να κλείνει το ημίχρονο στο 4-0. Ίλιτσιτς και Στάνκοβιτς διαμόρφωσαν το τελικό 6-0 από το 61ο λεπτό.

Ο Άντερσον στο 70′ χώρισε τους 2 αντιπάλους στο ντέρμπι του Βορρά. Η Ισλανδία νίκησε 1-0 τα Νησιά Φερόε στο Τορσάβιν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.