Προβλημάτισαν Ολλανδία και Ρουμανία, έδειξε βάθος η Σκωτία

9 ημέρες πριν την έναρξη του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, η Ολλανδία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την ελλιπή Σκωτία και η Ρουμανία ηττήθηκε εντός έδρας 2-1 από την Γεωργία σ' ένα επεισοδιακό φιλικό παιχνίδι.

Στην Πορτογαλία αναμετρήθηκαν η Ολλανδία με την Σκωτία, με τους Βρετανούς να κερδίζουν τις εντυπώσεις μετά το ισόπαλο 2-2. Κι αυτό γιατί έπαιζαν χωρίς 7 ποδοσφαιριστές καθώς ο κορωνοϊός έπληξε την αποστολή.

Από τη μία η κλάση του Ντεπαί κι από την άλλη το πάθος των Σκοτσέζων που προηγήθηκαν 2 φορές αλλά είδαν τον Ολλανδό σούπερ σταρ να ισοφαρίζει ισάριθμες. Ο Χέντρι στο 10′ με το κεφάλι άνοιξε το σκορ για να φέρει το ματς στα ίσα 7 λεπτά αργότερα ο Ντεπάι. Στο 63′ ο Νίσμπετ έκανε το 1-2 για να ισοφαρίσει και πάλι ο Ντεπάι με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ.

Στην Ρουμανία κάθε άλλο παρά φιλικό ήταν το παιχνίδι με την Γεωργία, με τις 2 ομάδες να μετρούν από μία αποβολή. Ο Τανάσε αποβλήθηκε στο 40ο λεπτό και στο 60 ο Μικαουτάτζε άνοιξε το σκορ. Ο Κβιρκβέλια πήρε το δρόμο για τα αποδυτήρια 5 λεπτά αργότερα, αλλά ο Μαρίν αστόχησε στο πέναλτι που θα έφερνε την ισοφάριση. Αν και με 10 στο 71′ ο Αμπουρζανία έκανε το 0-2 για να μειώσει στο τελικό 1-2 ο Ιβάν στο 78′.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.