Εκτός Euro ο βοηθός που δεν μέτρησε γκολ του Κριστιάνο

Ο Μάριο Ντικς, ο βοηθός που δεν μέτρησε το γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στον αγώνα της Πορτογαλίας με την Σερβία δεν θα βρεθεί στην τελική φάση του Euro 2020.

Η “ομάδα Μάκελι” προχωράει χωρίς τον Μάριο Ντικς. Ο Ντικς ήταν ο βοηθός που δεν είδε ότι η μπάλα πέρασε την τελική γραμμή της εστίας της Σερβίας από την προσπάθεια του Κριστιάνο Ρονάλντο λίγο πριν το τέλος του αγώνα.

Το ματς έληξε ισόπαλο 2-2 και ο διαιτητής της αναμέτρησης, ο Ολλανδός Ντάνι Μάκελι ζήτησε συγνώμη μετά το παιχνίδι από τον αρχηγό της Εθνικής Πορτογαλίας.

Την Τρίτη ενημέρωσε την Ολλανδική ομοσπονδία ότι ο Μάριο Ντικς δεν αποτελεί μέλος της “ομάδας Μάκελι” πλέον και δεν θα δώσει το παρών στην τελική φάση του Euro 2020.

Ο Ντικς ήταν βοηθός του Μάκελι τα τελευταία έξι χρόνια. Πριν από έξι μήνες υποβιβάστηκε από πρώτος σε δεύτερο βοηθό με τον Χέσελ Στέιχστρα να παίρνει “προαγωγή”. Την θέση του στην ομάδα παίρνει ο Γιαν ντε Φρις ο οποίος θα κάνει διεθνές ντεμπούτο με τον Μάκελι στον αγώνα Europa League Βιγιαρεάλ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Ο Ντικς από την πλευρά του δήλωσε : “Είμαι απογοητευμένος. Συνέβη ακριβώς πριν το Euro. Ο Μάκελι με ενημέρωσε στις 31 Μαρτίου ότι δεν θέλει να συνεχίσουμε μαζί γιατί δεν έχει πλέον εμπιστοσύνη στην συνεργασία μας. Περίμενα μεγαλύτερη στήριξη, κατανόηση και περισσότερη εμπιστοσύνη μετά από συνεργασία τόσων χρόνων”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.