Απορρίφθηκε η αίτηση αναβολής της Μέταλιστ

Κανονικά θα συζητηθεί η υπόθεση της Μέταλιστ στην επιτροπή εφέσεων της ΟΥΕΦΑ καθώς η ευρωπαϊκή επιτροπή απέρριψε το αίτημα των Ουκρανών για αναβολή της εκδίκασης.

Κανονικά θα συζητηθεί η υπόθεση της Μέταλιστ στην επιτροπή εφέσεων της ΟΥΕΦΑ καθώς η ευρωπαϊκή επιτροπή απέρριψε το αίτημα των Ουκρανών για αναβολή της εκδίκασης.

Έτσι λοιπόν το απόγευμα η το αργότερο το βράδυ της Τρίτης ο ΠΑΟΚ θα γνωρίζει οριστικά αν θα αγωνιστεί στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ όπως και κληρώθηκε ή θα πάρει τελικά τη θέση της Μέταλιστ στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα αντιμετωπίσει την Σάλκε για μια θέση στους χρυσοφόρους ομίλους.

Οι Ουκρανοί με την αίτηση αναβολής προσπάθησαν να κερδίσουν χρόνο ώστε να παίξουν τα ματς με τη Σάλκε και να αλλάξουν έτσι τη ροή των γεγονότων. Ωστόσο η ΟΥΕΦΑ σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούσε να πάει σε κληρώσεις για τους ομίλους και των δύο διοργανώσεων και να μην γνωρίζει ποιες ομάδες θα πρέπει να βάλει στην κληρωτίδα. Η αίτηση δεν είχε εξ αρχής καμία τύχη και κατατέθηκε μόνο και μόνο για σχηματισμό εντυπώσεων από τους παράγοντες της Ουκρανικής ομάδας. 

Να θυμίσουμε πως η Μέταλιστ έχει κριθεί ένοχη από το CAS για «στημένο» ματς στο Ουκρανικό πρωτάθλημα και κινδυνεύει με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.