Καινούργιος ρόλος για Ματσεράνο…

Ο Ματσεράνο, λόγω των πολλών απουσιών θα αναγκαστεί να αλλάξει θέση στον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα.

Ο Ματσεράνο, λόγω των πολλών απουσιών θα αναγκαστεί να αλλάξει θέση στον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα. Ο Γκουαρδιόλα δεν μπορεί να υπολογίζει  στους Αντριάνο, Αμπιντάλ και Μάξουελ για αριστερά στην άμυνα, κάτι που κάνει τον Ισπανό Τεχνικό να μεταθέσει τον πρώην άσο της Λίβερπουλ στα μετόπισθεν.
 
Το πλάνο που υπάρχει μέσα στο μυαλό του τεχνικού των Μπλαουγκράνα είναι να αγωνιστεί στην θέση του κεντρικού αμυντικού ο Αργεντίνος μέσος μαζί με τον Πικέ και να μεταβεί στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Πουγιόλ.
 
 «Μου έχει ξαναζητηθεί να αγωνιστώ σε αυτήν την θέση εξαιτίας των τραυματισμών των συμπαιχτών μου. Θα προσπαθήσω να βάλω τα δυνατά μου και να κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Αν ο προπονητής μου είναι σίγουρος ότι μπορώ να παίξω εκεί, τότε είμαι και εγώ». Ήταν τα λόγια του Ματσεράνο στην ΟΥΕΦΑ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γκουαρδιόλα τον δοκίμασε στην θέση αυτή και στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Οσασούνα.
 
Όσων αναφορά την σημερινή αναμέτρηση με την Βασίλισσα ο 26αχρονος μέσος, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει 8 εμφανίσεις στην φετινή διοργάνωση, έκανε και μια αναφορά στο παρελθόν, « Πριν δυο χρόνια ήμουν εδώ με την Λίβερπούλ και είχαμε κερδίσει 1-0. Τώρα όμως η Ρεάλ έχει διαφορετική ομάδα και σίγουρα θα γίνει ένας ιστορικός ημιτελικός. Το Ισπανικό πρωτάθλημα θα πρέπει να είναι υπερήφανο που θα έχει δυο εκπροσώπους σε αυτό το στάδιο του θεσμού»
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.