Δεν… κρατήθηκε ο Γκουαρντιόλα

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Πεπ Γκουαρντιόλα μετά τις δηλώσεις του Ζοσέ Μουρίνιο ενόψει του ημιτελικού της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα.

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Πεπ Γκουαρντιόλα μετά τις δηλώσεις του Ζοσέ Μουρίνιο ενόψει του ημιτελικού της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα. Ο τεχνικός των “μπλαουγκράνα” χαρακτήρισε τον Πορτογάλο… μετρ των mind games με όχι και τόσο κομψό τρόπο και παραδέχθηκε ότι δεν μπορεί να τον ανταγωνιστεί σε τέτοια ζητήματα.

“Στις συνεντεύξεις Τύπου ο Μουρίνιο είναι το γ…ο αφεντικό. Δεν μπορώ να τον ανταγωνιστώ. Σε αυτό το παιχνίδι είναι πρώτος και δεν μπορώ να κάνω το ίδιο εγώ. Είπα ότι η Ρεάλ άξιζε να πάρει το Κύπελλο και της έδωσα συγχαρητήρια. Δεν έριξα τις ευθύνες στο διαιτητή, ποτέ δεν το έκανα αυτό”, είπε ο Γκουαρντιόλα και συμπλήρωσε:

“Προσπαθώ να μάθω πράγματα μέσα στο γήπεδο όταν αντιμετωπίζω τον Μουρίνιο. Εκτός γηπέδου όμως δεν προσπαθώ να πάρω τίποτα από αυτόν. Κάποιος μπορεί να αγωνιστεί με διάφορα μέσα. Οι μέθοδοι που εφαρμόζει εκείνος είναι πολύ καλές. Αν και η Μπαρτσελόνα θέλει έναν τέτοιο προπονητή, εγώ δεν κάνω για αυτή τη δουλειά”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.