Λουτσέσκου: ” Μόνο αν τον κλέψουν”

Απάντηση στην φημολογούμενη πρόθεση της Νάπολι να εντάξει στο δυναμικό της τον Ντάγκλας Κόστα έδωσε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου.

Απάντηση στην φημολογούμενη πρόθεση της Νάπολι να εντάξει στο δυναμικό της τον Ντάγκλας Κόστα έδωσε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου. Ο προπονητής της Σαχτάρ Ντόνετσκ δήλωσε πως δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μετακομίσει στην Ιταλία ο νεαρός άσος και αν θέλει να τον αποκτήσει η Νάπολι θα πρέπει να τον… κλέψει.

“Η Νάπολι παίρνει τον Ντάγκλας Κόστα; Και πώς θα το κάνει αυτό; Θα τον κλέψει; Τον αγοράσαμε πριν από ένα χρόνο και δεν τον δίνουμε. Είναι μόλις 20 ετών, ωριμάζει, έχει ξεκινήσει να καταλαβαίνει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, έχει πιθανότητες να παίξει όλα τα χρόνια του συμβολαίου του στο Τσάμπιονς Λιγκ και γενικά είναι ένας νέος πολύ σημαντικός. Δεν νομίζω ότι η Νάπολι μπορεί να πληρώσει 20 εκατ. ευρώ για αυτόν. Δώσαμε πολλά χρήματα για να τον έχουμε επειδή είναι ένας πολλά υποσχόμενα νεαρός και δεν νομίζω ότι ο πρόεδρος μας θέλει να τον χάσει, όπως δεν θέλω και εγώ άλλωστε”, ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Ρουμάνου τεχνικού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.