Αντσελότι: «Ζήτημα θάρρους»

Στο πιο σημαντικό σημείο της βρίσκεται η σεζόν για την Τσέλσι, σύμφωνα με τον προπονητή της Κάρλο Αντσελότι.

Στο πιο σημαντικό σημείο της βρίσκεται η σεζόν για την Τσέλσι, σύμφωνα με τον προπονητή της Κάρλο Αντσελότι. Οι Λονδρέζοι αναμετρώνται την Τετάρτη στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό για το Τσάμπιονς Λιγκ.

«Ολη η χρονιά παίζεται σε αυτό το σημείο. Είναι πολύ σημαντικό», παραδέχτηκε ο Ιταλός τεχνικός, σε δηλώσεις του στην «Daily Express». «Αυτό ισχύει άλλωστε για όλες τις ομάδες. Εχουμε μπροστά μας εννέα αγώνες αυτό το μήνα. Το θετικό είναι ότι είμαστε σε καλή κατάσταση, τόσο από πλευράς φυσικής κατάστασης, όσο και σε ψυχολογία», συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς για το πού θα κριθεί η αναμέτρηση με τη Γιουνάιτεντ, απάντησε ότι το κλειδί είναι η ψυχολογία. «Μπορεί να είναι σημαντική η φυσική κατάσταση των παικτών, αλλά πάνω απ’ όλα θα μετρήσει το απόθεμα κουράγιου που έχει κανείς για τέτοιες στιγμές. Δεν πρέπει να φοβηθούμε. Είμαστε πολύ κοντά με τους αντιπάλους μας από πλευράς ικανότητας και προσωπικοτήτων, αυτό που λέμε χαρακτήρα. Δεν υπάρχουν εκπλήξειςόμως. Σίγουρα, το ρεκόρ μου απέναντι στον Φέργκιουσον παραμένει καλό, αλλά είναι και παρελθόν. Οι λεπτομέρειες θα κρίνουν αυτό το παιχνίδι και το θάρρος είναι μία από αυτές», κατέληξε ο Αντσελότι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.