Τα τελευταία εισιτήρια

Ολοκληρώνεται το παζλ των προημιτελικών του Champions League με τις ρεβάνς των αγώνων Ρεάλ Μαδρίτης-Λιόν και Τσέλσι-Κοπεγχάγης.

Ολοκληρώνεται το παζλ των προημιτελικών του Champions League με τις ρεβάνς των αγώνων Ρεάλ Μαδρίτης-Λιόν και Τσέλσι-Κοπεγχάγης. Η «βασίλισσα» της Ευρώπης θέλει να διώξει τα… φαντάσματα του παρελθόντος και τις προηγούμενες αποτυχημένες προσπάθειες να ξεπεραστεί το εμπόδιο της Λιόν. Η ισπανική ομάδα έχει αποσπάσει ισοπαλία 1-1 στο «Ζερλάν» και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ζήτησε προσοχή από τους παίκτες του, έτσι ώστε να μην πέσουν και πάλι οι «μερένχες» θύμα έκπληξης από τη γαλλική ομάδα. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει για την συγκεκριμένη αναμέτρηση στους Κακά και Ιγκουαΐν. Αντιθέτως, ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιστρέφει στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας της Ρεάλ Μαδρίτης και αναμένεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα. Από την άλλη πλευρά, ο Κλοντ ΠΙέλ δεν έχει στη διάθεσή του για την συγκεκριμένη αναμέτρηση τον Μισέλ Μπαστός και τον Έντερσον. Η Λιόν μετράει τρεις προκρίσεις επί της Ρεάλ Μαδρίτης τα τελευταία χρόνια και συγκεκριμένα τις σεζόν 2005-2006, 2006-2007 και 2009-2010.

Στην άλλη αναμέτρηση της βραδιά, η Τσέλσι αναμένεται να έχει εύκολο έργο στην αναμέτρηση με την Κοπεγχάγη. Οι «μπλε» είχαν επικρατήσει 2-0 στην πρώτη αναμέτρηση με τα γκολ των Ανελκά στη Δανία και απλά θέλουν να σφραγίσουν το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Ο Κάρλο Αντσελότι θέλει τη νίκη και την καλή εμφάνιση από τους παίκτες, ενώ οι παίκτες του Στάλε Σολμπάκεν θα προσπαθήσουν να παλέψουν τις όποιες ελπίδες έχουν στην αναμέτρηση του «Στάμφορντ Μπριτζ». Ο Ιταλός τεχνικός των Λονδρέζων δεν υπολογίζει στον Νταβίντ Λουίζ, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στη διοργάνωση. Από την άλλη πλευρά, οι Δανοί θα παραταχθούν χωρίς τους Πόσπεχ και Άντονσον.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.