Μουρίνιο: “Κάποιοι εδώ με μισούν”

Ο Ζοζέ Μουρίνιο μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου λες και ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Πορτογάλος τεχνικός όταν ρωτήθηκε σε ποια ομάδα θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν, απάντησε εκεί που με αγαπάνε. Λίγο αργότερα συμπλήρωσε πως στην αίθουσα που έγινε η συνέντευξη Τύπου, αλλά γενικά στη Μαδρίτη, υπάρχουν άνθρωποι που τον μισούν.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου λες και ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Πορτογάλος τεχνικός όταν ρωτήθηκε σε ποια ομάδα θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν, απάντησε εκεί που με αγαπάνε. Λίγο αργότερα συμπλήρωσε πως στην αίθουσα που έγινε η συνέντευξη Τύπου, αλλά γενικά στη Μαδρίτη, υπάρχουν άνθρωποι που τον μισούν. Αντίθετα, στην Αγγλία ο κόσμος τον αγαπάει και τον θέλει.  

“Το σημαντικότερο δεν είναι που θα βρίσκομαι εγώ την επόμενη σεζόν, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν είναι σημαντικό αν θα είμαι εγώ προπονητής της ομάδας, αλλά πόσα τρόπαια κατακτά ο σύλλογος.

Η ομάδα έχει κατακτήσει εννιά φορές το τρόπαιο. Τις τελευταίες τρεις σεζόν φτάσαμε στα ημιτελικά και κερδίσαμε ξανά τη δυναμική που είχε ο σύλλογος. Ηταν τρία υπέροχα οικονομικά χρόνια για το σύλλογο. Υπάρχουν πάρα πολλά χρήματα.

Μου αρέσει να βρίσκομαι εκεί που με αγαπούν, χωρίς δεσμεύσεις. Θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος της σεζόν. Το σημαντικότερο δεν είμαι εγώ, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης. Γνωρίζω πως στην Αγγλία με θέλουν οι φίλαθλοι, τα ΜΜΕ. Μου συμπεριφέρονται δίκαια. Με κριτικάρουν όταν πρέπει, αλλά αναγνωρίζουν και τα καλά μου. Τα συμβόλαια μπορούν να σπάσουν. Εδώ οι άνθρωποι με μισούν. Πολλοί βρίσκονται μάλιστα και σε αυτή την αίθουσα”, είπε ο Μουρίνιο για το μέλλον του, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο παιχνίδι.

“Οι παίκτες μου έδωσαν ότι μπορούσαν. Αν είχαμε σκοράρει νωρίτερα στις ευκαιρίες που είχαμε, τότε θα είχαμε και περισσότερες επιλογές στο παιχνίδι μας. Παρόλα αυτά στο τέλος φτάσαμε κοντά, αλλά και μακριά. Ο Γουέμπ είναι ένας καλός διαιτητής και από τους αγαπημένους μου, όμως το χέρι του Χούμελς ήταν για κόκκινη κάρτα. Δεν την έδειξε για να παίξει ο Χούμελς στον τελικό.

Δεν είμαι ικανοποιημένος, γιατί δεν μπορέσαμε σε αυτά τα τρία χρόνια να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Την πρώτη χρονιά μου δεν μας άφησαν, τη δεύτερη χάσαμε στα πέναλτι και φέτος από το κακό παιχνίδι στη Γερμανία”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.