Χειρότερα δεν γινόταν

Mε τη φετινή αγωνιστική παρουσία (απουσία) στους ομίλους του Champions League, ο Παναθηναϊκός έσπασε πολλά αρνητικά ρεκόρ.

Καταρχάς έκανε την χειρότερη εμφάνισή του στις 9 συμμετοχές του στη χρυσοφόρα διοργάνωση. Δεύτερον. Μέχρι χτες το βράδυ το 1-11 γκολ της ΑΕΚ από την περίοδο 2003-04 ήταν η χειρότερη ελληνική επίδοση. Ο Παναθηναϊκός με το 2-13, που πέτυχε φέτος, το κατέριψε. Ουδέποτε είχε τελειώσει τους αγώνες του σε όμιλο χωρίς νίκη. Το κατάφερε κι αυτό και μπήκε στο κλαμπ με τους Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Από την περίοδο 2003-04 είχε να μαζέψει ελληνική ομάδα (ΑΕΚ) 2 βαθμούς στον όμιλό της.

Ο Παναθηναϊκός είχε τις λιγότερες τελικές προσπάθειες (36), από όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στον όμιλο του. Είχε ακόμη τη χειρότερη άμυνα με παθητικό 13 γκολ, τη χειρότερη επίθεση (μαζί με τη Ρούμπιν) με δύο γκολ. Πρώτη φορά στην ιστορία του έμεινε 4ος από πλευράς προσφοράς πόντων στον εθνικό συντελεστή (πίσω από ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη).

Όλα αυτά είναι σε γνώση της τεχνικής ηγεσίας και της διοίκησης, οι οποίες δεν βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα. “Δεν έχει σημασία να λέμε τι, πως και γιατί. Σημασία έχει να βελτιώσουμε την εικόνα μας στις εγχώριες διοργανώσεις, όπου είμαστε πρώτοι”, τόνισε ο Κώστας Αντωνίου μετά τη λήξη του αγώνα. Ο Παναθηναϊκός θα κυνηγήσει πλέον τους στόχους που του έχουν απομείνει. Το πρωτάθλημα και το κύπελλο στην Ελλάδα. Όμως ορισμένους παίκτες δεν γεμίζει από μόνη της αυτή η προοπτική.

“Δεν μπορούμε να λέμε συνέχεια ότι θέλουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Αυτά είναι αυτονόητα και δεν πρέπει κάθε φορά που έχουμε δύσκολο αποτέλεσμα να το ρίχνουμε εκεί για να ξεχνιόμαστε” δήλωσε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ένιψε τας χείρας του επικαλούμενος το λίγο διάστημα που έχει στην ομάδα. “Ηρθα δύο μέρες πριν το ματς με την Μπαρτσελόνα και είμαστε εδώ δύο εβδομάδες μετά. Είχαμε πολλά παιχνίδια και λίγο χρόνο” είπε. Κατ αυτόν “υπάρχει μια μεγάλη ανάπτυξη της ομάδας, πολλοί παίκτες πλέον είναι σε κατάσταση για να παίζουν. Είμαι βέβαιος ότι σύντομα θα μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και πιο δυνατά”, επεσήμανε κι έριξε το σύνθημα για τη συνέχεια.

“Υπάρχουν δυνατότητες και μπορούμε να κάνουμε μια καλή ομάδα στο μέλλον. Ιδιαίτερα κάποιοι παίκτες που έμειναν αρκετά εκτός γηπέδου και άρχισαν προπονήσεις πρόσφατα και να παίζουν, έδειξαν ότι μπορούν να καταφέρουν πολλά περισσότερα με περισσότερη προπόνηση και περισσότερα παιχνίδια” είπε..


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.