Πρώτος βαθμός για την Μπούρσασπορ

Η Μπούρσασπορ πανηγύρισε τον πρώτο της βαθμό στη διοργάνωση μετά την ισοπαλία (1-1) με τη Ρέιντζερς.

Μπορεί η Μπούρσασπορ να είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο η ομάδα που κατάφερε μέσα σε λίγες προσπάθειες να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, ήταν η Ρέιντζερς. Συγκεκριμένα στο 19′ ο Γουϊτάκερ έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Μίλερ με σουτ νίκησε τον Οζκάν βάζοντας του Σκωτσέζους οδηγούς στο σκορ.

Οι γηπεδούχοι είχαν την καθολική υπεροχή έχοντας κλείσει στην περιοχή τους τους παίκτες του Γουόλτερ Σμιθ, όμως υστερούσαν στην τελική προσπάθεια. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τη Ρέιντζερς μπροστά στο σκορ και την Μπούρσασπορ να έχει την κατοχή (63%-37%)

Ο Σαγκλάμ με την έναρξη της επανάληψης πραγματοποίησε δύο γρήγορες αλλαγές, έτσι ώστε να κάνει την ομάδα του ακόμα πιο επιθετική. Το σκηνικό δεν άλλαξε, καθώς η Μπούρσασπορ δεν επέτρεπε στη Ρέιντζερς να βγει μπροστά, ενώ οι Σκωτσέζοι δεν άφηναν τους αντιπάλους τους να βρουν διαδρόμους προς την εστία του ΜακΓκρέγκορ, ο οποίος απειλούταν μόνο από μακρινή απόσταση.

Η υπεροχή των γηπεδούχων καρποφόρησε στο 79′ με δεξί σουτ του Γιλντιρίμ από το ύψος της μικρής περιοχής, μετά από σέντρα του Οζάν Ιπέκ. Αυτό ήταν το δεύτερο τέρμα της Μπούρσασπορ στη διοργάνωση, χάρη στο οποίο πανηγύρισε και τον πρώτο της βαθμό.

Διαιτητής:
Τόνι Σαπρόν (Γαλλία)
Γήπεδο: “Μπούρσα Ατατούρκ”

Μπούρσασπορ (Σαγκλάμ): Οζκάν, Αζίζ(46′ Ερντογάν), Βέντερσον, Τσιμσίρ(46′ Μπατάλα), Χας, Ινσούα, Γιλντιρίμ, Ιπέκ, Κετσελί, Νούνιεζ(62′ Μπαχαντίρ), Στεπάνοφ
Στον πάγκο οι: Ιβάνκοφ,Κιριτά,Έργκιτς, Ονταμπάσι
Ρέιντζερς (Σμιθ): ΜακΓκρέκορ, Γουίρ, ΜακΚάλοχ, Ντέιβις, Μίλερ(63′ Μπίτι), Φόστερ, Νέισμιθ(71′ Βάις), Γουίτακερ, Μπουγκέρα, Χάτον, Κόουλ(82′ ΜακΜίλαν)
Στον πάγκο οι: Αλεξάντερ, Φλέκ,Πέρι, Γουάιλντ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.