Αντίο με ψηλά το κεφάλι

Να αποχαιρετήσει θετικά το Champions League θέλει ο Παναθηναϊκός (21:45). Αποστολή στην Κοπεγχάγη: Νίκος Τζουάννης. Ο χαμηλόμισθος Γκοβού

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν σήμερα την Κοπεγχάγη στη Δανία, με την παρέα του Νταμ Εντόι να θέλει μόνο τη νίκη, προκειμένου να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα άφησε στην Αθήνα τους Γκοβού, Σεϊταρίδη και Κατσουράνη. Ο Δανός τεχνικός Στάλε Σολμπάκεν, από την πλευρά του, εμφανίστηκε αισιόδοξος ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων στο «Πάρκεν», όμως ζήτησε από τους παίκτες του προσοχή προκειμένου να μη βρεθούν προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Χαρακτηριστικά τόνισε: «Είναι ίσως το πιο σημαντικό παιχνίδι στην ιστορία της Κοπεγχάγης. Η πίεση είναι μεγάλη, αλλά αυτό είναι κάτι φυσιολογικό. Έχουμε ευκαιρία να γράψουμε Ιστορία και να καταφέρουμε κάτι που δεν έχουν πετύχει ομάδες με το πενταπλάσιο μπάτζετ από μας».

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τόνισε στην συνέντευξη Τύπου: «Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς, ώστε το γόητρο του Παναθηναϊκού να παραμείνει στην Ευρώπη, δεδομένου ότι είμαστε μια μεγάλη ομάδα και πλέον αυτή είναι η κατάσταση και δεν μπορεί να αλλάξει σε αυτή τη φάση, όσον αφορά τη διοργάνωση του Champions League, για αυτή τη χρονιά. Η Κοπεγχάγη είναι μια καλή ομάδα, η οποία χρειάζεται τη νίκη».

Οι «πράσινοι» αναμένεται να παραταχθούν με 4-2-3-1 και τους Τζόρβα, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι, Βύντρα, Σπυρόπουλο, Ζιλμπέρτο, Καραγκούνη, Λουίς Γκαρσία, Χριστοδουλόπουλο, Λέτο και Σισέ στο βασικό σχήμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.