Σολμπάκεν: “Επικίνδυνος ο Παναθηναϊκός”

Ο Νορβηγός τεχνικός της Κοπεγχάγης, Στάλε Σολμπάκεν, χαρακτήρισε επικίνδυνη ομάδα τον Παναθηναϊκό.

Επίσης τόνισε ότι οι “πράσινοι” δεν έχουν τίποτε να χάσουν και για αυτό το λόγο οι παίκτες του θα πρέπει να είναι ακόμα πιο προσεκτικοί…

Αναλυτικά:
“Πρώτα από όλα θα ήθελα να μιλήσω για τον Χιάλτε Νόρεγκραντ, ο οποίος αύριο θα αποχαιρετήσει την ομάδα μετά από πολλά χρόνια. Θα ήθελε να είχε κάνει ένα καλύτερο τελείωμα αλλά δεν μπορούσα να του το δώσω, λόγω και των τραυματισμών του. Είναι δύσκολη για αυτόν αυτή η κατάσταση. Ήταν αρχηγός για πολλά χρόνια, και στα χάι λάιτ της καριέρας τους ήταν το νταμπλ που κατέκτησε. Είναι λογικό να είναι δυσαρεστημένος που δεν τον συμπεριέλαβα στην αποστολή κόντρα στην Έσμπιερ και τον Παναθηναϊκό, αλλά πάντα πρέπει να παίρνεις αποφάσεις που ίσως δεν φαίνονται καλές, αλλά για μένα είναι σωστές”, τόνισε αρχικά ο Σολμπάκεν για να προσθέσει στη συνέχεια:

“Για αυτό και ξεκινάω ευχόμενος σε αυτόν ότι καλύτερο στο μέλλον και είμαι σίγουρος ότι οι οπαδοί θα του δώσουν ένα πολύ μεγάλο χειροκρότημα, πριν την έναρξη του αγώνα στη βράβευση που θα γίνει. Είναι πάντα δύσκολο όταν ο αρχηγός σου δεν μπορεί να έχει το τελείωμα που του αξίζει, αλλά αυτό είναι κυρίως λόγω των τραυματισμών του. Θα τον θυμάμαι σαν έναν από τους καλύτερους και πιο πιστούς παίκτες της ομάδας μου”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: “Όσον αφορά το αυριανό ματς τώρα. Μείναμε λίγο πίσω μετά τα δύο ματς με την Μπαρτσελόνα, αλλά έχουμε καταφέρει να μπούμε ξανά στο δρόμο των επιτυχιών, ενώ παίξαμε στη Ρωσία ένα πολύ καλό παιχνίδι και μετά δύο καλά παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Οι παίκτες μου είναι σε καλή κατάσταση και δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην τα πάμε καλά. Είμαστε σε φόρμα, παίζουμε καλά, δημιουργούμε ευκαιρίες και είμαι πολύ αισιόδοξος. Δεν νομίζω ότι θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι και δεν πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός θα ξεκουράσει παίκτες. Μόνο ο Γκοβού δεν είναι μαζί τους. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά είμαι αισιόδοξος ότι θα τα πάμε καλά”.

Ερωτούμενος για το πως είναι ο Μίκαελ Αντονσον, απάντησε; “Ο Άντονσον παίζει από το ξεκίνημα. Αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, ίσως αυτό είναι ένα ρίσκο αλλά θα το πάρω. Οπότε θα παίξει”.

Για το αν πιστεύει ότι η Μπαρτσελόνα θα νικήσει τη Ρούμπιν Καζάν και θα τους απαλλάξει από το άγχος, είπε:
“Θεωρώ ότι πρέπει να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας γιατί η Μπαρτσελόνα έχει διαλέξει μια ομάδα που μπορεί να χάσει από την Ρούμπιν. Πρέπει να επικεντρωθούμε στην ομάδα μας. Είναι ίσως το πιο σημαντικό παιχνίδι στην ιστορία μας γιατί θα πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Υπάρχει μια τεταμένη ατμόσφαιρα αλλά αυτό μου αρέσει γιατί δείχνει ότι οι παίκτες είναι συγκεντρωμένο στο παιχνίδι και έτσι πρέπει να είναι τα πράγματα”.

Για το αν το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει τίποτα να χάσει, τον καθιστά πιο επικίνδυνο, υποστήριξε:
“Πάντα αυτό είναι επικίνδυνο όταν συναντάς μια ομάδα που μπορεί να παίξει με μεγάλη ελευθερία και χωρίς άγχος. Αλλά θεωρώ ότι τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο προπονητής τους θα θέλουν τη νίκη για να πάρουν το πριμ που υπάρχει για κάθε ματς Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλωστε έχουν και αυτοί να πληρώσουν λογαριασμούς (γέλια)”.

Ερωτούμενος για το ότι επειδή η Κοπεγχάγη είναι μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση της ευρωπαϊκής ιστορίας της, αν του προσθέτει άγχος, δήλωσε; “Ναι είναι πιο θετικό άγχος. Είχαμε δύσκολες κληρώσεις και στους δύο γύρους και θεωρώ ότι όλοι στην ομάδα θέλαμε να δείξουμε ότι μπορούμε να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τώρα έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε ότι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε και σε πιο υψηλό επίπεδο. Μας αρέσει αυτό και είναι γεγονός ότι όταν είσαι στην Κοπεγχάγη έχεις μεγαλύτερο άγχος από το να είσαι σε μια μεσαία ομάδα στην Μπουντεσλίγκα. Εδώ πρέπει να κερδίσεις κάθε παιχνίδι. Πρέπει να παίξουμε στην Ευρώπη κάθε φορά και να αντιμετωπίσουμε ομάδες με μπάτζετ μεγαλύτερο από εμάς πέντε και έξι φορές”.

Κβιστ: “Δεν φοβάμαι το άγχος”
Ανυπόμονος να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Γουίλιαμ Κβιστ: “Δεν φοβάμαι το άγχος, θεωρώ ότι είναι καλό. Έχουμε συνηθίσει στην πίεση και την αντέχουμε. Μπορούμε να ανταπεξέλθουμε. Σαν παίκτης θες να παίζεις σε αυτά τα παιχνίδια. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλή κατάσταση και ανυπομονώ για το παιχνίδι”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.