Νταμ Ν’Ντόι, εσύ σούπερ σταρ!

Αποστολή: Νίκος Τζουάννης
Τους πήρε μαζί του

Λευκό τοπίο, θερμοκρασία κάτω από το μηδέν και ξαφνικά από τον ζεστό ήλιο και το γλυκό …φθινόπωρο της Αθήνας, βρεθήκαμε στην βαρυχειμωνιά της Κοπεγχάγης…

Το κρύο πέπλο του χιονιά έχει σκεπάσει και τη Δανία, ωστόσο τα γήπεδα παραμένουν σε εξαιρετική κατάσταση, αφού οι μεθοδικοί Σκανδιναβοί δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη…
Βέβαια στην περίπτωση του Παναθηναϊκού δεν θα υπάρξει πρόβλημα ακόμα και αν χιονίσει, αφού το σύγχρονο Πάρκεν της Κοπεγχάγης έχει την σπάνια πολυτέλεια για ευρωπαϊκό γήπεδο, να διαθέτει οροφή που κλείνει μέσα σε λίγη ώρα και όταν ο καιρός τα …χαλάει- φαινόμενο συχνό σε τούτη την όμορφη χώρα- οι Δανοί έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.

Το θέμα της ημέρας στην πατρίδα του μεγάλου παραμυθά, Χανς Κρίστιαν Άντερσεν είναι ο παλιός μας γνώριμος, Νταμ Ν’Ντόι που…απειλεί πως θα σκοράρει και πάλι απέναντι στον Παναθηναϊκό… Ο Σενεγαλέζος είναι το πιο λαμπερό αστέρι της ομάδας του Σολμπάκεν και προέρχεται από εντυπωσιακή εμφάνιση στο πρωτάθλημα Δανίας σκοράροντας δις απέναντι στην Έσμπγιεργκ. Ο Ν’ Ντόι έφτασε συνολογικά τα 13 γκολ στη λίγκα και άρχισε τα …μεγάλα λόγια λίγο πριν από τον…τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Παράλληλα ο τοπικός τύπος αποθεώνει τα “λιοντάρια” της Κοπεγχάγης για το σημαντικό ρεκόρ των 51 βαθμών σε 19 αγώνες, με 50 γκολ στην επίθεση και μόλις 15 τέρματα παθητικό! Πλάκα κάνουν οι Δανοί στο πρωτάθλημα τους και αφού εξασφάλισαν για άλλη μια χρονιά με συνοπτικές διαδικασίες το στέμμα του πρωταθλητή, φιλοδοξούν να κάνουν και το βήμα παραπάνω στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Αισιόδοξοι παρουσιάζονται οι παίκτες της Κοπεγχάγης ενόψει της κρίσιμης-για τους Δανούς- αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό και κάνουν υποσχέσεις…πρόκρισης, όμως μάλλον λογαριάζουν δίχως τον ξενοδόχο…
Οι Πράσινοι δεν …ξεχνούν εκείνο το πικρό βράδυ του Σεπτέμβρη στο Ολυμπιακό Στάδιο και την ήττα-σοκ από την παρέα του Ν’Ντόι που ουσιαστικά ήταν μισός…αποκλεισμός.

Θα παίξουν στη Δανία για την ευρωπαϊκή ιστορία της ομάδας, για τους οπαδούς τους, για το γόητρο και τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος και φιλοδοξούν να κλείσουν με νίκη την αυλαία στις εφετινές ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.