Έτοιμος για την υπέρβαση

Μόνο τη νίκη θέλει ο Παναθηναϊκός απέναντι στη Μπαρτσελόνα στην αναμέτρηση της πέμτπης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ, προκειμένου να έχει ελπίδες κατάληψης της τρίτης θέσης, που οδηγεί στο Europa League (21:45).

Μόνο τη νίκη θέλει ο Παναθηναϊκός απέναντι στη Μπαρτσελόνα στην αναμέτρηση της πέμτπης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ, προκειμένου να έχει ελπίδες κατάληψης της τρίτης θέσης, που οδηγεί στο Europa League (21:45). Οι “πράσινοι” αναγνωρίζουν τις δυσκολίες της συγκεκριμένης αναμέτρησης και τονίζουν πως θα προσπαθήσουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα ντεμπουτάρει στον πάγκο των “πράσινων” και θέλει μια καλή εμφάνιση, που θα τονώσει την ψυχολογία των παικτών του, ενόψει της συνέχειας. Οι “πράσινοι” είναι αήττητοι στις δυο προηγούμενες αναμετρήσεις τους με τους Καταλανούς και μετρούν μια νίκη (1-0) και μια ισοπαλία (0-0).
 
Το “τριφύλλι” αναμένεται να παραταχθεί με 4-2-3-1 στην συγκεκριμένη αναμέτρηση και με τον Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια. Οι Βύντρα και Σπυρόπουλος θα καλύψουν τα δυο άκρα της άμυνας, ενώ οι Μπουμσόνγκ και Καντέ θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Τα δυο αμυντικά χαφ θα είναι οι Κατσουράνης και Ζιλμπέρτο Σίλβα, με τους Γκαρσία, Μαρίνο και Χριστοδουλόπουλο να αποτελούν την τριάδα πίσω από τον Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος θα αγωνιστεί στην επίθεση. Ο Πορτογάλος τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν υπολογίζει για την συγκεκριμένη αναμέτρηση στους Λέτο, Νίνη και Καραγκούνη, ενώ εκτός αποστολής έμειναν επίσης και οι Γκοβού, Φερνάντες, Ιωαννίδης και Μαυρίας.
 
Θωμάς Ναλμπάντης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.