Όλα τα βλέμματα στο Μόναχο

Ο αγώνας της Μπάγερν Μονάχου με την Πόρτο και η προσπάθεια των Βαυαρών για την ανατροπή του 3-1 της πρώτης αναμέτρησης, συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα των φιλάθλων την Τρίτη (21:45 Novasports 2).

Ο αγώνας της Μπάγερν Μονάχου με την Πόρτο και η προσπάθεια των Βαυαρών για την ανατροπή του 3-1 της πρώτης αναμέτρησης, συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα των φιλάθλων την Τρίτη (21:45 Novasports 2). Η γερμανική ομάδα θα προσπαθήσει στο «Allianz Arena» να ξεπεράσει το εμπόδιο των «δράκων», οι οποίοι έχουν σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. 

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα ζήτησε από τους παίκτες του επίθεση από τα πρώτα λεπτά, ώστε να μπορέσουν να σκοράρουν σχετικά γρήγορα στο παιχνίδι και να μεταφέρουν το άγχος στην πλευρά των Πορτογάλων. Ο Καταλανός τεχνικός δεν υπολογίζει στους Αλάμπα, Μπενάτια, Μαρτίνεζ, Ρόμπεν, Ριμπερί και Σταρκ, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής. Από την άλλη πλευρά, οι Πορτογάλοι θα παραταχθούν χωρίς τους Σάντρο, Ντανίλο και Τέγιο.

Στην άλλη αναμέτρηση της ημέρας, η Μπαρτσελόνα θα φιλοξενήσει στην Παρί Σεν Ζερμέν, στη ρεβάνς της νίκης των Καταλανών με 3-1 στο Παρίσι. Οι «μπλαουγκράνα» θέλουν να σφραγίσουν και τυπικά το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ενώ οι Παριζιάνοι θα προσπαθήσουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες, που έχουν για να ανατρέψουν το σκορ του πρώτου αγώνα. Ο Λουίς Ενρίκε δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς στον Βερμάελεν, ενώ από την άλλη πλευρά, ο Λοράν Μπλαν δεν υπολογίζει στους Τιάγκο Σίλβα, Μότα και Οριέ. Στη διάθεση του Γάλλου τεχνικού τέθηκε και πάλι το Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.