Σαμαράς: «Η Σέλτικ πρέπει να σκοράρει πρώτη»

Ο Γιώργος Σαμαράς, που δεν αγωνίστηκε στο πρώτο ματς της Σέλτικ με τη Γιουβέντους για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, δίνει ελπίδες πρόκρισης για τη ρεβάνς στη σκωτσέζικη ομάδα.

Ο Γιώργος Σαμαράς, που δεν αγωνίστηκε στο πρώτο ματς της Σέλτικ με τη Γιουβέντους για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, δίνει ελπίδες πρόκρισης για τη ρεβάνς στη σκωτσέζικη ομάδα.

Ο Έλληνας επιθετικός ήταν τραυματίας στην ήττα του «Σέλτικ Παρκ» της Γλασκώβης, με 3-0 από τους Ιταλούς, όμως για τον επαναληπτικό του Τορίνο υπολογίζεται και τόνισε πώς στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν αλλά και ότι υπάρχει ακόμη ελπίδα για τους Σκωτσέζους.

Η δήλωση του Έλληνα επιθετικού στη συνέντευξη Τύπου, πριν τη ρεβάνς της Τετάρτης (6/3) με τη «Βέκια Σινιόρα»: «Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Είναι ζωτικής σημασίας να σκοράρει η Σέλτικ πρώτη γκολ και ν΄ αυξηθούν οι ελπίδες για πρόκριση στο ζευγάρι. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, όπως προσπαθήσαμε και στη Γλασκώβη. Αυτή τη στιγμή, όμως, επιβάλλεται να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουμε. Θα ρισκάρουμε, είναι το μόνο σίγουρο. Το ποδόσφαιρο δεν παίζεται από έναν παίκτη. Θα παίξουμε ως ομάδας και θα κοιτάξουμε να νικήσουμε ως ομάδα. Κάποιες φορές σκοράρω εγώ γκολ, κάποιες άλλες σκοράρουν συμπαίκτες μου. Δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία ποιος θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.