Ο Ινάν την έστειλε στο Γιουρόπα

Η Γαλατάσαράι θα συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ, αφήνοντας εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων την Αστάνα, η οποία δεν μπόρεσε να φύγει από τη γειτονική μας χώρα με τη νίκη (1-1).

Η Γαλατάσαράι θα συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ, αφήνοντας εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων την Αστάνα, η οποία δεν μπόρεσε να φύγει από τη γειτονική μας χώρα με τη νίκη (1-1). Το όνειρο των φιλοξενούμενων για το τρίποντο κράτησε μόλις δύο λεπτά, καθώς τόσο χρειάστηκαν οι Τούρκοι για να ισοφαρίσουν και να κατακτήσουν το… χρυσό βαθμό.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν πάρει αυτοί πρώτοι κεφάλι στο σκορ, όμως ο Μπουράκ Γιλμάζ “σημάδεψε” το δοκάρι στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, το οποίο είχε περίπου 20 προσπάθειες για γκολ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με ακόμα δύο καλές στιγμές από τη Γαλατάσαράι, αλλά η Στάνα κόντρα στη ροή του ματς κατάφερε να προηγηθεί με τον Τουμάσι στο 62. Η χαρά των φιλοξενούμενων κράτησε μόλις δύο λεπτά. Οι παίκτες του Μουσταφά Ντενιζλί “έκρυψαν” την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή και ο Σελτσούκ Ινάν έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα γράφοντας το τελικό 1-1 με σουτ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.