Σαμαράς: “Αδικο το σκορ”

Ο Γιώργος Σαμαράς μιλώντας στον Χρήστο Σωτηρακόπουλο, ο οποίος μετέδωσε για λογαριασμό της Nova την αναμέτρηση Σέλτικ-Γιουβέντους, χαρακτήρισε άδικο το σκορ (3-0) για την ομάδα του.

Ο Γιώργος Σαμαράς μιλώντας στον Χρήστο Σωτηρακόπουλο, ο οποίος μετέδωσε για λογαριασμό της Nova την αναμέτρηση Σέλτικ-Γιουβέντους, χαρακτήρισε άδικο το σκορ (3-0) για την ομάδα του. Οι Σκωτσέζοι είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν, ενώ η πρωταθλήτρια Ιταλίας έκανε γκολ σχεδόν όλες της τις ευκαιρίες.

Επίσης, ο διεθνής άσος εμφανίστηκε απογοητευμένος που δεν μπόρεσε να βοηθησει τη Σέλτικ, ωστόσο συμπλήρωσε πως θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Εθνικής μας με τη Βοσνία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014.

“Νομίζω ότι σε μια εβδομάδα θα είμαι έτοιμος. Είναι μεγάλη απογοήτευση που δεν κατάφερα να αγωνιστώ σήμερα. Είμαστε μια νεανική ομάδα. Τα περισσότερα παιδιά δεν έχουν παραστάσεις από τέτοια παιχνίδια για το Τσάμπιονς Λιγκ. Κάναμε λάθη και η Γιουβέντους μας τιμώρησε”, είπε μεταξύ άλλων ο Σαμαράς. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.