Μπουφόν: «Να κόψουμε τον ενθουσιασμό των Σκωτσέζων»

Να μείνει ανεπηρέαστη από την «καυτή» ατμόσφαιρα που θα συναντήσει στη Γλασκώβη η Γιουβέντους κόντρα στην Σέλτικ, τόνισε ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

Να μείνει ανεπηρέαστη από την «καυτή» ατμόσφαιρα που θα συναντήσει στη Γλασκώβη η Γιουβέντους κόντρα στην Σέλτικ, τόνισε ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

Ο πορτιέρο των «μπιανκονέρι» μίλησε για το ματς των «16» του Τσάμιονς Λιγκ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν είδα ποτέ κανέναν οπαδό να σκοράρει»!

«Η αντίπαλός μας είναι μια ομάδα που αξίζει σεβασμό και προσοχή. Θα πρέπει να παίξουμε σαν. Γιουβέντους για να καταφέρουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Σε αυτά τα παιχνίδια, κάθε λεπτομέρεια μπορεί να φανεί καθοριστική, για αυτό έχουμε φροντίσει να μελετήσουμε τα πάντα. Ελπίζω να πάρουμε ένα προβάδισμα για την πρόκριση από το πρώτο, κιόλας, ματς» δήλωσε και συνέχισε αναφερόμενος στον κόσμο της Σέλτικ:

«Έχω ξαναπαίξει σε αυτό το γήπεδο, τόσο με την Πάρμα, όσο και με τη Γιουβέντους. Η αλήθεια είναι πως επικρατεί μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα και οι Σκωτσέζοι παίρνουν δύναμη από τους οπαδούς τους. Αλλά ποτέ στη ζωή μου δεν είδα οπαδό να σκοράρει. Με άλλα λόγια, είναι στο χέρι μας να μείνουμε ανεπηρέαστοι και να τους. κόψουμε τον ενθουσιασμό».

Τέλος μίλησε και για τις πιο «θερμές» έδρες που έχει αγωνιστεί.

«Τόσο η έδρα της Σέλτικ, όσο και αυτή της Ρέιντζερς είναι πολύ δυνατές. Οι πιο δύσκολες, πάντως, είναι στην Τουρκία. Γαλατάσαραϊ και Φενέρμπαχτσε έχουν ιδιαίτερα θερμούς και εκδηλωτικούς φιλάθλους. Ίσως τους πιο παθιασμένους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.