Ο Σαμαράς έστειλε τη Σέλτικ στους “16” (video)

Η Σέλτικ με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σαμαρά επιβλήθηκε της Σπάρτακ Μόσχας με 2-1 και σε συνδυασμό της ισοπαλίας της Μπενφίκα με την Μπαρτσελόνα, πήρε για πρώτη φορά το εισιτήριο για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Σέλτικ με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σαμαρά επιβλήθηκε της Σπάρτακ Μόσχας με 2-1 και σε συνδυασμό της ισοπαλίας της Μπενφίκα με την Μπαρτσελόνα, πήρε για πρώτη φορά το εισιτήριο για τους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η παρέα του Γιώργου Σαμαρά που αγωνίστηκε σε όλη την αναμέτρηση, έφτασε τους οκτώ βαθμούς, τους περισσότερους που έχει συγκεντρώσει ποτέ σε όμιλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και ακολούθησε στην επόμενη φάση τους Μπλαουγκράνα.

Το σύνολο του Λένον είχε σε μεγάλη βραδιά τον Ελληνα επιθετικό, ο οποίος έβγαλε την ασίστ για να ανοίξει το σκορ ο Χούπερ στο 21′, ενώ στο 81′ κέρδισε το πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Κόμονς. Ο Σαμαράς παραλίγο να σκοράρει κιόλας, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και χτύπησε στο αριστερό δοκάρι.

Η Αδιάφορη βαθμολογικά Σπάρτακ Μόσχας είχε ισοφαρίσει με τον Αρι στο 39′, αλλά αυτό το τέρμα δεν ήταν ικανό για να τη γλιτώσει από την ήττα. Οι Ρώσοι τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Κάλστρομ στο 88′.   

Διαιτητής: Φέλιξ Μπριχ (Γερμανία)
Κίτρινες: Καγιάλ, Λούστινγκ – Κάλστρομ, Ντμίτρι Κομπάροφ, ΜακΓκίντι
Κόκκινες: 88΄ Κάλστρομ (δεύτερη κίτρινη)
 
ΣΕΛΤΙΚ (Νιλ Λένον): Φόρστερ, Λούστιγκ (71΄ Μάθιους), Γουϊλσον, Αμπρόουζ, Ιζαγκίρε, Μπράουν (84΄ Λέντλι), Κόμονς, Καγιάλ (73΄ Λασάντ), Μάλγκριου, Σαμαράς, Χούπερ.
ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ (Βαλερί Καρπίν): Πεσιάκοφ, Ινσαουράλντε, Σούτσι, Ντμίτρι Κομπάροφ, Κίριλ Κομπάροφ, Καριόκα, Κάλστρομ, Αρι (61΄ ΜακΓκίντι), Εμενίκε, Τζιούμπα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.