Εύκολα η Πόρτο (video)

Η Πόρτο επικράτησε άνετα με 3-0 της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και συνέχισε αήττητη στον 1ο όμιλο, όπου με 13 βαθμούς βρίσκεται στην πρώτη θέση.

Η Πόρτο επικράτησε άνετα με 3-0 της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και συνέχισε αήττητη στον 1ο όμιλο, όπου με 13 βαθμούς βρίσκεται στην πρώτη θέση. Η ομάδα του Βίτορ Περέιρα είχε εξασφαλίσει την πρόκριση, αλλά ήθελε τη νίκη στη “μάχη” της πρωτιάς με την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Γάλλοι νίκησαν επίσης και ακολουθούν την Πόρτο στο -1, κάτι που σημαίνει ότι τα πάντα θα κριθούν στο μεταξύ τους ματς στο Παρίσι.

Στο παιχνίδι του “Ντραγκάο”, ο Λούτσο Γκονζάλες άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 20′ από ασίστ του Ζοάο Μουτίνιο. Ο τελευταίος ήταν και το πρόσωπο της αναμέτρησης, καθώς στο 67′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0, ενώ στο 85′ “σέρβιρε” ακόμη ένα γκολ στον Βαρέλα που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Πόρτο με 4 νίκες είναι μέχρι τώρα το “αφεντικό” στον όμιλο και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ… ο σάκος του μποξ. Μετά από 5 αγωνιστικές οι Κροάτες όχι απλά δεν έχουν πάρει ούτε βαθμό, αλλά δεν έχουν καταφέρει ούτε να σκοράρουν. Αντίθετα έχουν δει την εστία τους να παραβιάζεται 13 φορές.

ΠΟΡΤΟ: Έλτον, Οταμέντι, Μανγκαλά, Ντανίλο, Μπα (67’΄Σάντρο), Γκονζάλες (75′ Άτσου), Ντεφούρ (66′ Φερνάντο), Μουτίνιο, Βαρέλα, Μαρτίνες, Ροντρίγκες

ΝΤΙΝΑΜΟ Ζ.: Κελάβα, Σίμουνιτς, Βίντα, Πίβαριτς, Σαμίρ (76′ Πούλιιτς), Αντεμί, Βρσάλικο, Μπρόζοβιτς, Κόβατσιτς, Τσοπ (84′ Χαλίλοβιτς), Μπετσιράι (86′ Κρστάνοβιτς)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.