Καθάρισε με… Ajax (video)

Η Ντόρτμουντ πέρασε σαν σίφουνας από το "Αμστερνταμ Αρίνα" διαλύοντας τον Αγιαξ με 4-1 και πλέον παρέμεινε στην πρώτη θέση στον όμιλό της, μπροστά από τη Ρεάλ, τη στιγμή που ο Αίαντας θα παλέψει την τελευταία αγωνιστική για τη θέση του Europa League.

Η Ντόρτμουντ πέρασε σαν σίφουνας από το “Αμστερνταμ Αρίνα” διαλύοντας τον Αγιαξ με 4-1 και πλέον παρέμεινε στην πρώτη θέση στον όμιλό της, μπροστά από τη Ρεάλ, τη στιγμή που ο Αίαντας θα παλέψει την τελευταία αγωνιστική για τη θέση του Europa League.

Οι παίκτες Κλοπ φρόντισαν με το καλησπέρα στην αναμέτρηση να δείξουν τις διαθέσεις τους. Μόλις στο 8ο λεπτό, με τον Ρόις, κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ και έκτοτε να πάρουν και τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης. Μάλιστα πριν κλείσει το ημίχρονο, είχαν καθαρίσει πλήρως το ματς και έκαναν επίδειξη δύναμης κόντρα στους Ολλανδούς.

Στο 36′ ο Γκέτζε κατάφερε να στείλει την μπάλα για δεύτερη φορά στα αντίπαλα δίχτυα και στο 41′ ο Λεβαντόφσκι έδωσε τέλος στην σεμνή τελετή, μετατρέποντας ουσιαστικά το δεύτερο ημίχρονο σε τυπική διαδικασία, την οποία έπρεπε να περαιώσουν οι παίκτες και των δύο ομάδων. Πάντως οι θεατές δεν έμειναν παραπονεμένοι, καθώς είδαν ακόμα δύο γκολ, ένα από κάθε ομάδα.

Πρώτα στο 67′ όταν ο Λεβαντόφσκι έκανε το 0-4 και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της Ντόρτμουντ και στη συνέχεια τρία λεπτά πριν το τέλος, όταν ο Αγιαξ κατάφερε επιτέλους να αντιδράσει και να πετύχει το γκολ της τιμής. Σκόρερ του ο Χέσεν, ο οποίος διαμόρφωσε και το τελικό 1-4.

ΑΓΙΑΞ (Φρανκ Ντε Μπουρ): Φερμεερ, Αλντερβάιρελντ Μοϊσάντερ, Πόουλσεν (46΄ Σον), Ενόι (64΄ Χέσεν), Ερικσεν, Μπλιντ, Σίεμ Ντε Γιονγκ, Μποεριγκτερ (73΄ Φίσερ), Λουκόκι, Φαν Ράιν

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (Γιουργκεν Κλοπ): Βαϊντενφέλερ, Σούμποτιτς, Γκουεντογκάν, Μπέντερ (63΄ Πέρισιτς), Λεβαντόφσκι, Γκέτσε (70΄ Κούμπα), Ρόις (79΄ Σίμπερ), Χούμελς, Γκροσκρόιτς, Πίστσεκ, Σμέλτσερ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.