“Καθάρισε” ο Καρντόσο (Video)

Με πρωταγωνιστή τον Καρντόσο που πέτυχε και τα δύο γκολ του αγώνα, η Μπενφίκα επικράτησε της Σπάρτακ Μόσχας με 2-0 και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της πρόκρισης για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με πρωταγωνιστή τον Καρντόσο που πέτυχε και τα δύο γκολ του αγώνα, η Μπενφίκα επικράτησε της Σπάρτακ Μόσχας με 2-0 και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της πρόκρισης για τους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι “Αετοί” έπαιζαν το τελευταίο τους χαρτί για τη συνέχιση τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς πριν την έναρξη της αγωνιστικής κοιτούσαν τον όμιλο από την τελευταία θέση με μόλις ένα βαθμό.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, είχαν ευκαιρίες, αλλά δεν έβρισκαν το δρόμο προς τα δίχτυα. Αυτό το έκανε ο Καρντόσο -μπήκε ως αλλαγή- στο δεύτερο μέρος και μάλιστα δύο φορές μέσα σε 14 λεπτά. Στο 55′ άνοιξε το σκορ και στο 69′ φρόντισε να διαλύσει τα όνειρα των Ρώσων για το θετικό αποτέλεσμα. Μάλιστα θα μπορούσε να είχε πετύχει και χατ τρικ, αλλά από την άσπρη βούλα σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Ο πήχης δυσκολίας για τους παίκτες του Εμερι ανέβηκε ακόμα περισσότερο στο 76′, όταν ο Παρέχα αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια. Η Μπενφίκα έχοντας την αριθμητική υπεροχή δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει το υπέρ της 2-0.

Διαιτητής: Φλόριαν Μέγιερ (Γερμανία)
Κίτρινες: Αλμέιδα – Ρεμπρόφ, Μακέεφ, Παρέχα, Χουράδο
Κόκκινες: 76΄ Παρέχα
 
ΜΠΕΝΦΙΚΑ (Ζόρζε Ζεσούς): Αρτούρ, Μάξι Περέιρα (82΄ Μάξι Περέιρα), Γκαράι, Ζαρντέλ, Αντρέ Αλμέιδα, Πέρες, Λίμα (74΄ Μπρούνο Σέζαρ), Τζον, Σάλβιο, Ροντρίγκο (46΄ Καρντόσο), Μελγκαρέγιο
ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ (Ουνάι Έμερι): Ρεμπρόφ, Ινσαουράλντε, Παρέχα, Κ.Κομπάροφ (62΄ Ανανίτζε), Μακέεφ, Καριόκα, Χουράδο, Κάλστρομ (71΄ Τζιούμπα), Ντ.Κομπάροφ, Μπιλιαλέντινοφ (79΄ Σούσι), Αρι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.