Βιλανόβα: “Το πιο σημαντικό παιχνίδι του 2012”

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει τη Σέλτικ στη Σκωτία, για τη 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Τίτο Βιλανόβα τόνισε ότι το παιχνίδι με τους Σκωτσέζους είναι το πιο κρίσιμο από όσα έχει να δώσει η ομάδα του μέχρι το τέλος του 2012.

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει τη Σέλτικ στη Σκωτία, για τη 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Τίτο Βιλανόβα τόνισε ότι το παιχνίδι με τους Σκωτσέζους είναι το πιο κρίσιμο από όσα έχει να δώσει η ομάδα του μέχρι το τέλος του 2012.

«Το παιχνίδι απέναντι στη Σέλτικ είναι πιθανώς το πιο σημαντικό από όσα μας έχουν μείνει μέχρι το τέλος του 2012. Εάν κερδίζουμε, θα είμαστε στην επόμενη φάση. Αυτό από μόνο του αποδεικνύει πόσο σπουδαία θα είναι η νίκη μας», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Γνωρίζουμε πόσο επικίνδυνη ομάδα είναι η Σέλτικ. Πρέπει να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή στις αντεπιθέσεις της. Όλοι στη Μπαρτσελόνα ξέρουν τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε. Ο Πικέ είναι εκτός πολύ καιρό. Ενδεχομένως αγωνιστεί, αλλά είναι ρίσκο αν τον χρησιμοποιήσουμε, μήπως τραυματιστεί ξανά. Όσο πιο γρήγορα επιστρέψουν σε φουλ φόρμα οι Πικέ και Πουγιόλ, τότε το καλύτερο για εμάς, γιατί η θέση του σέντερ μπακ είναι πολύ κομβική και αυτή τη στιγμή δεν έχουμε πολλές επιλογές».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.