“Αίαντας”… απ’ τα παλιά (Video)

Ο Άγιαξ νίκησε 3-1 τη Μάντσεστερ Σίτι στο Άμστερνταμ με ανατροπή και πανηγύρισε τους πρώτους του βαθμούς στον 4ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Άγιαξ νίκησε 3-1 τη Μάντσεστερ Σίτι στο Άμστερνταμ με ανατροπή και πανηγύρισε τους πρώτους του βαθμούς στον 4ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Άγγλοι πήραν το προβάδισμα στο 22′ με ωραίο γκολ του Νασρί και έδειχναν ότι έλεγχαν το παιχνιδι, αλλά οι γηπεδούχοι “χ΄τυπησαν” στην εκπνοή του ημιχρόνου.

Ο Ντε Γιονγκ σκόραρε στο 45 από ασίστ του Φαν Ριν και εστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα ισόπαλες. Τα καλύτερα οι Ολλανδοί τα έκρυβαν για την επανάληψη. Ο Μοϊσάντερ στο 57′ έδωσε το προβάδισμα στον “Αίαντα”, ενώ ο Έρικσεν στο 68′ σφράγισε την ανατροπή και τη μεγάλη νίκη. Ο Μαντσίνι έριξε στη μάχη τους Τέβες, Μπαλοτέλι μετά το 70′, αλλά η Σίτι δεν βρήκε ποτέ τον τρόπο να αντιδράσει.

Όπως δεν βρήκε ούτε στο Άμστερνταμ την πρώτη της νίκη στον όμιλο. Οι “πολίτες” έχουν μόλις έναν βαθμό μετά το τέλος της πρώτης φάσης και το παιχνίδι με τον Άγιαξ στο Νησί είναι σε κάθε περίπτωση καθοριστικό.

ΑΓΙΑΞ: Φερμέερ, Μοϊσάντερ, Μπλιντ, Άλντερβαϊρελντ, Φαν Ριν, Πόουλσεν, Σένε (89′ Μπέριγκτερ), Ντε Γιονγκ, Σάνα (74′ ενόχ), Έρικσεν, Μπάμπελ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Κομπανί, Ρίτσαρντς, Λέσκοτ (63′ Κολάροφ), Κλισί, Νασρί, Μπάρι (71′ Τέβες), Μίλνερ (77′ Μπαλοτέλι), Τουρέ, Αγουέρο, Τζέκο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.