Εύκολο διπλό της Παρί στο Ζάγκρεμπ (Video)

Ο Κάρλο Αντσελότι ζήτησε από τους παίκτες του να μπουν δυνατά στο παιχνίδι, να το "καθαρίσουν" και να φύγουν σαν κύριοι από το Ζάγκρεμπ και εκείνοι έκαναν πράξη τα λόγια του. Το τελικό 2-0 της Παρί Σεν Ζερμέν -αν μη τι άλλο- ήταν δίκαιο.

Ο Κάρλο Αντσελότι ζήτησε από τους παίκτες του να μπουν δυνατά στο παιχνίδι, να το “καθαρίσουν” και να φύγουν σαν κύριοι από το Ζάγκρεμπ και εκείνοι έκαναν πράξη τα λόγια του. Το τελικό 2-0 της Παρί Σεν Ζερμέν -αν μη τι άλλο- ήταν δίκαιο.
 
Η γαλλική ομάδα άνοιξε το σκορ στο 33′ με τον Μένες να κάνει όλη τη δουλειά, να βγάζει πάσα στον Ιμπραϊμοβιτς και τον διεθνή Σουηδό διεθνή με προβολή να σημειώνει το 0-1.
 
Δυο λεπτά πριν το τέλος του πρώτου μέρους, η γαλλική ομάδα σημείωσε το 0-2, σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης παρά της προσπάθειες τόσο των γηπεδούχων όσο και του Ιμπραϊμοβιτς σε τρεις περιπτώσεις.
 
Σκόρερ του δεύτερου τέρματος της Παρί ήταν ο δημιουργός του πρώτου. Ο Μένες δέχθηκε την πάσα από τον Παστόρε και με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
 
ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ: Κελάβα, Βρσάλικο, Πούλιτς, Σίμουνιτς, Πίβαριτς, Βίντα, Μπρόζοβιτς, Κόβασιτς (91′ Χάλοβιτς), Σαμίρ, Τσοπ (70′ Ρουκάβινα), Ιμπάνιεθ (46′ Καγιέχο).
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Σιρίγκου, Ζαλέ, Αλεξ (46′ Καμαρά), Τιάγκο Σίλβα, Μάξγουελ, Μποντμέρ (60′ Σισοκό), Βεράτι, Ματιντί, Παστόρε, Μενέζ (77′ Οαρό), Ιμπραΐμοβιτς.
 
 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.