Πρωτιά για Σαχτάρ (Video)

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από το Τορίνο και παρέμεινε στην κορυφή του πέμπτου ομίλου. Αντίθετα, αυτή ήταν η δεύτερη ισοπαλία της Γιουβέντους.

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από το Τορίνο και παρέμεινε στην κορυφή του πέμπτου ομίλου. Αντίθετα, αυτή ήταν η δεύτερη ισοπαλία της Γιουβέντους…

Η Σαχτάρ φάνηκε από τα πρώτα λεπτά ότι δεν πήγε στο Τορίνο για τουρισμό, αλλά για να κάνει την έκπληξη. Οι Ουκρανοί έκαναν το παιχνίδι τους στην έδρα της Γιουβέντους, έχοντας την κατοχή της μπάλας, ωστόσο οι πρωταθλητές Ιταλίας ήταν αυτοί που ήταν πιο επικίνδυνοι επιθετικά.

Το γκολ δεν άργησε να έρθει από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι μπήκαν σε οδηγού στο σκορ στο 23′ με δυνατό σουτ του Τεσέιρα μέσα από την περιοχή. Η… παγωμάρα στις εξέδρες δεν έμεινε για αρκετή ώρα, καθώς δύο λεπτά αργότερα ο Μπονούτσι με σουτ, ύστερα από κόρνερ του Πίρλο,  ισοφάρισε για τη Γιουβέντους και έβαλε τις δύο ομάδες ξανά στην αφετηρία. Ο σκόρερ των Ιταλών θα μπορούσε να είχε ολοκληρώσει την ανατροπή για την ομάδα του στα τέλη του πρώτου μέρους, όμως, ο γκολκίπερ των Ουκρανών απόκρουσε την μπάλα στην κεφαλιά του αντιπάλου του.

Οι φιλοξενούμενοι σε παθητικό ρόλο στο δεύτερο μέρος έδειχναν να τους φτάνει τουλάχιστον η ισοπαλία και προσπαθούσαν με αντεπιθέσεις να φτάσουν στην περιοχή του Μπουφόν. Η είσοδος του Τζιοβίνκο βοήθησε τη Γιουβέντους επιθετικά. Μάλιστα ο τελευταίος έδωσε μισό γκολ στον Μάτρι, ο οποίος “κλώτσησε” την ευκαιρία.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα το δοκάρι σταμάτησε το σουτ του Γουίλιαμ -του πιο επικίνδυνου, επιθετικά, παίκτη της Σαχτάρ- και έβαλε στη θέση τους την καρδιά των 32.000 φιλάθλων της Γιουβέντους που είχαν πάει στο γήπεδο ευελπιστώντας να δουν την ομάδα τους να κατακτά τη νίκη.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (Μάσιμο Καρέρα): Μπουφόν, Κιελίνι, Μπαρτσάλι, Μπονούτσι, Λιχτστάινερ, Μαρκίζιο, Πίρλο, Ασαμόα, Βιντάλ (85΄ Πογμπά), Βούτσινιτς (58΄ Τζιοβίνκο), Μάτρι (65΄ Κουαλιαρέλα).
 
ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ (Μιρτσέα Λουτσέσκου): Πιατόφ, Κούτσερ, Ρατ, Ρακίτσκι, Χούμπσμαν, Φερναντίνιο, Γουίλιαν, Σρνα, Τεϊσέιρα (84΄ Ιλσίνιο), Λουίς Αντριάνο, Μκιταριάν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.