Στέφενς: «Να μην υποτιμήσουμε τη Μονπελιέ»

Τους κινδύνους που κρύβει για την ομάδα του ο αυριανός αγώνας με τη Μονπελιέ επισήμανε ο τεχνικός της Σάλκε, Χούουμπ Στέφενς, στη σημερινή καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Τους κινδύνους που κρύβει για την ομάδα του ο αυριανός αγώνας με τη Μονπελιέ επισήμανε ο τεχνικός της Σάλκε, Χούουμπ Στέφενς, στη σημερινή καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου. «Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τη Μονπελιέ» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός προπονητής, ο οποίος περιμένει από τους παίκτες του να βρουν «τις καλές απαντήσεις» στο Τσάμπιονς Λιγκ, ύστερα από την ισοπαλία 2-2 με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ για την Μπουντεσλίγκα. «Δεν θεωρώ τόσο σημαντικό αυτό που έχει κάνει η Μονπελιέ έως τώρα στο πρωτάθλημα (σ.σ. 12η)» συνέχισε ο Στέφενς και έπλεξε το εγκώμιο της γαλλικής ομάδας, προσθέτοντας: «Δεν γίνεσαι πρωταθλητής στη Γαλλία κατά τύχη. Και, αστέρες ή όχι, βλέπω πολύ καλά στοιχεία όπως τους Μπελχαντά, Καμαρά και άλλους, που έχουν επιθετικούς προσανατολισμούς».

Για τον Στέφενς η Μονπελιέ παραμένει, μαζί με τη Σάλκε και τον Ολυμπιακό, υποψήφια για τη δεύτερη θέση στον 2ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, πίσω από το «φαβορί Άρσεναλ». «Το έχω πει μετά την κλήρωση και δεν έχω αλλάξει γνώμη» επισήμανε, αρνούμενος να επανέλθει στην εμφάνιση των παικτών του στον αγώνα με τη Φορτούνα, όπου προηγήθηκαν 2-0 στο ημίχρονο, αλλά έχασαν τη νίκη. Αρκέστηκε μόνο να πει πως «ελπίζω ότι θα δώσουν τις κατάλληλες απαντήσεις», ενώ, όσον αφορά το αγωνιστικό, παραδέχθηκε πως υπάρχουν αμφιβολίες για τη συμμετοχή των Φαρφάν (πρόβλημα στη γάμπα) και Τζόουνς (αστράγαλος). «Εάν ένας από τους δύο δεν προπονηθεί σήμερα, θα είναι δύσκολο να παίξει» δήλωσε ο Στέφενς πριν από την προπόνηση της ομάδας στη «Φέλτινς Αρένα».
Από την πλευρά του, ο αθλητικός διευθυντής των «βασιλικών μπλε», Χορστ Χελτ, ο οποίος άσκησε δριμεία κριτική στους παίκτες της Σάλκε, που άφησαν τη νίκη να… ξεφύγει στον αγώνα με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, τόνισε πως «δεν υπάρχει μίνι κρίση στην ομάδα».

Τους ποδοσφαιριστές της γερμανικής ομάδας στη συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε ο Μπένεντικτ Χέβεντες, που τόνισε: «Στρέφουμε την προσοχή μας στη Μονπελιέ. Η Μπουντεσλίγκα και το Τσάμπιονς Λιγκ είναι δύο διαφορετικοί κόσμοι. Πρέπει να προσεγγίσουμε αυτό το παιχνίδι με την αυτοπεποίθηση της νίκης στον Πειραιά και τη σταθερή πρόθεση να νικήσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.