Μπάτε Μπορίσ-ωχ (Video)

Η Μπάτε Μορίσοφ συνέχισε την εκπληκτική της πορεία στον 6ο όμιλο, καθώς υποχρέωσε την Μπάγερν σε ήττα με 3-1.

Η Μπάτε Μορίσοφ συνέχισε την εκπληκτική της πορεία στον 6ο όμιλο, καθώς υποχρέωσε την Μπάγερν σε ήττα με 3-1 και πλέον είναι στην κορυφή του ομίλου με έξι βαθμούς, καθώς στην πρεμιέρα είχε επικρατήσει και στη Γαλλία της Λιλ.

Στη Λευκορωσία σημειώθηκε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς οι γηπεδούχοι διέσυραν την Μπάγερν. Στο 23’πήραν το προβάδισμα στο σκορ με τον Παβλόφ και στο 78′ με τον Ροντιόνοφ κλείδωσαν την νίκη τους. Οι Γερμανοί προσπάθησαν να μπουν στον αγώνα, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ρενάν διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Οι Λευκορώσοι μάλιστα φιγουράρουν στην πρώτη θέση του ομίλου με δύο νίκες.

ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ (Βίκτορ Γκοντσαρένκο): Γκορμπούνοφ, Φιλιπένκο, Βολόντκο, Σίμιτς, Πολιάκοφ, Μπορντάτσεφ, Ολέχνοβιτς, Λιχτάροβιτς (65΄ Σιβάκοφ), Βοντόλκο, Παβλόφ (84΄ Ρενάν), Χλεμπ, Ροντιόνοφ (87΄ Μοζολέφσκι)
ΜΠΑΓΕΡΝ (Γιούπ Χάινκες): Νόιερ, Λαμ, Μπόατενγκ, Ντάντε, Μπαντστούμπερ (77΄ Σβαϊνστάιγκερ), Χάβι Μαρτίνεθ (58΄ Σακίρι), Λουϊς Γκουστάβο, Κρόος, Ριμπερί, Μίλερ, Μάντζουκιτς (75΄ Πιζάρο)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.