Πήρε “φωτιά” στα τελευταία λεπτά η Τσέλσι (Video)

Η Τσέλσι πέτυχε την πρώτη της νίκη στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ συντρίβοντας στη Δανία τη Νόρτζελαντ με 4-0. Στα τελευταία λεπτά οι πρωταθλητές Ευρώπης πάτησαν γκάζι και σκόραραν τρεις φορές απέναντι στους κουρασμένους γηπεδούχους.

Η Τσέλσι πέτυχε την πρώτη της νίκη στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ συντρίβοντας στη Δανία τη Νόρτζελαντ με 4-0. Στα τελευταία λεπτά οι πρωταθλητές Ευρώπης πάτησαν γκάζι και σκόραραν τρεις φορές απέναντι στους κουρασμένους γηπεδούχους.

Η Νόρτζελαντ με τη βοήθεια των φιλάθλων της δεν θέλησε να αρκεστεί σε παθητικό ρόλο στο και να περιμένει την Τσέλσι στην άμυνα. Οι Δανοί είχαν την κατοχή της μπάλας και απείλησαν την εστία του Τσεχ, ωστόσο η Τσέλσι αποδείχτηκε πιο ουσιαστική και αποτελεσματική.

Οι παίκτες της Τσέλσι αναπτύχθηκαν ιδανικά, ο Λάμπαρντ έδωσε την ασίστ στον Μάτα, ο οποίος με πλασέ στο 34′ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν το “πάσινγκ γκέιμ” και στο δεύτερο μέρος, όμως η αμυντική λειτουργία των “μπλε” ήταν υποδειγματική και δεν επέτρεπε στους Δανούς να φτάσουν με αξιώσεις κοντά στην εστία του Τσεχ. Ο Τσέχος γκολκίπερ όποτε χρειάστηκε φώναξε “παρών” και διατήρησε ανέπαφη την εστία του.

Οσο περνούσαν τα λεπτά η Νόρτζελαντ έριχνε το ρυθμό τους από την κούραση, με αποτέλεσμα η Τσέλσι να πάρει τα ηνία και να φτάσε σε ακόμα ένα γκολ με φάουλ του Νταβίντ Λουίζ στο 79′. Το σύνολο του Ντι Ματέο δεν σταμάτησε εκεί και τρία λεπτά αργότερα ο Μάτα διπλασίασε τα τέρματα του και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.  Οι πρωταθλητές Ευρώπης είχαν πάρει “φωτιά” στα τελευταία λεπτά, με τον Ραμίρες στ0 89′ να πετυχαίνει το 4-0 και να δίνει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Τσέλσι.

ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ (Κάσπερ Χιούλμαντ): Χάνσεν, Οκόρε, Μτίλιγκα, Παρκχαρστ, Ρούνιε, Αντου, Στόκχολμ, Λόρεντσεν (85΄ Λάουντρουπ), Νόρντστραντ (65΄ Τιτσίνοβιτς), Μπέκμαν (75΄ Κρίστενσεν), Τζον.
 
ΤΣΕΛΣΙ (Ρομπέρτο Ντι Ματέο): Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κόουλ, Νταβίντ Λουίζ, Κάχιλ, Ραμίρες , Μόουζες (65΄ Χάζαρντ), Λάμπαρντ, Όσκαρ, Μάτα (83΄ Μίκελ), Τόρες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.