Ούτε καν… ίδρωσε η Σαχτάρ

Η Σαχτάρ δεν συνάντησε σχεδόν καμία δυσκολία από την πρωτάρα στην διοργάνωση Νόρτζελαντ καθώς την κέρδισε με 2-0 και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στον όμιλο.

Η Σαχτάρ δεν συνάντησε σχεδόν καμία δυσκολία από την πρωτάρα στην διοργάνωση Νόρτζελαντ καθώς την κέρδισε με 2-0 και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στον όμιλο. Οι Ουκρανοί του Μιρτσέα Λουτσέσκου ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, τη στιγμή που η Νόρτζελαντ έδειξε σαφώς τρακαρισμένη από την πρωτόγνωρη εμπειρία της.

Οι γηπεδούχοι είχαν σε μεγάλη βραδιά τον Μικιτιριάν, ο οποίος έκανε ότι ήθελε μέσα στο γήπεδο και σημείωσε και τα δύο γκολ της αναμέτρησης. Πρώτα στο 44′ και ενώ όλα έδειχναν πως το ημίχρονο θα τελειώσει χωρίς σκορ και στη συνέχεια στο 76′ όταν ουσιαστικά κλείδωσε και τη νίκη για την ομάδα του.

Είναι χαρακτηριστικό πως στο τέλος του αγώνα, η στατιστική κατέγραψε μόλις 3 τελικές προσπάθειες για τους Δανούς, δείγμα του εύκολου βραδιού που πέρασε η άμυνα της Σαχτάρ.

ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ (Μιρτσέα Λουτσέσκου): Πιάτοφ, Σρνα, Κούσερ, Ρατ, Ρακίτσκι, Χούμπσμαν, Γουίλιαν (81′ Ντάγκλας Κόστα), Ιλσίνιο (72′ Αλεξ Τεξέιρα), Λουίζ Αντριάνο (75′ Ντέβιτς) , Μικιτιριάν.

ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ (Κάσπερ Χούλμαντ): Χάνσεν, Οκόρε, Μιτίλιγκα, Παρκχούστ, Αντού, Στόκχολμ, Κρίστενσεν (62′ Κρίστιανσεν), Τζον (81′ Λάουντρουπ), Μπέκμαν, Λόρεντσεν (72′ Νόορντστραντ), Ρούνιε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.