Η Παρί διέλυσε την Ντινάμο (Video)

Επιβλητική, εντυπωσιακή, ουσιαστική... Αυτό ήταν η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία πραγματοποίησε εμφάνιση ομάδας έτοιμης για μεγάλη διάκριση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Επιβλητική, εντυπωσιακή, ουσιαστική… Αυτό ήταν η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία πραγματοποίησε εμφάνιση ομάδας έτοιμης για μεγάλη διάκριση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Η παρέα του Ιμπραϊμοβιτς (έκανε ένα απίστευτο ρεκόρ) συνέτριψε 4-1 την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στο Παρίσι.
 
Το πρώτο ημίχρονο ήταν εφιαλτικό για τους φιλοξενούμενους και μαγικό για τους γηπεδούχους. Στο 19′ ο Μενέζ μπήκε μέσα στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Μίχαλικ. Ο διαιτητής της συνάντησης υπέδειξε την εσχάτη των ποινών, την εκτέλεση της οποίας ανέλαβε ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς.
 
Ο διεθνής Σουηδός σούπερ σταρ δεν αστόχησε, πέτυχε το 1-0 και έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία που σημειώνει γκολ στην κορυφαία δισυλλογική διοργάνωση με έξι διαφορετικές ομάδες! Πραγματικά εντυπωσιακό επίτευγμα.
 
Το 2-0 σημειώθηκε στο 29′, με τον Τιάγκο Σίλβα να εκτελεί μετά από κόρνερ του Μενέζ. Πριν καν προλάβουν να συνέλθουν οι παίκτες της Ντινάμο Κιέβου, δέχθηκαν και το 3-0. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Αλεξ να εκμεταλλευτεί το κόρνερ του Σαντόμ και την κακή προσπάθεια για διώξιμο του Ταιβό.
 
Στο δεύτερο μέρος, δεν άλλαξν πολλά πράγματα με τους Ουκρανούς να προσπαθούν να αντιδράσουν, τους Γάλλους να χάνουν ευκαιρίες και τελικά να δέχονται τη μείωση του σκορ. Στο 87′, λοιπόν, ο Μιγκέλ Βελόσο με ωραίο σουτ έκανε το 3-1, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν όρεξη και γι άλλο γκολ. Αυτό σημειώθηκε στο 91′ με αριστερό σουτ του Παστόρε.
 
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Σιρίγκου,  Ζαλέ, Σίλβα (81′ Καμαρά), Αλεξ, Μάξουελ,  Βεράτι, Σαντόμ, Ματουϊντί, Μενέζ (77′ Νενέ), Ιμπραΐμοβιτς (73′ Λαβέτσι), Παστόρε.
 
ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ:
Κοβάλ,  Ντανίλο Σίλβα, Μίχαλικ (46′ Μπετάο), Χατσερίντι, Ταϊβό, Βελόζο, Χαρμάς (53′ Βουκόγιεβιτς), Κράνιτσαρ (77′ Γκούσεφ), Γιαρμολένκο, Ιντέγε, Ραφαέλ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.