Έμερι: «Δεν είμαστε έτοιμοι»

Ο Ουνάι Έμερι υπογράμμισε πως η Σεβίλλη δεν είναι απολύτως έτοιμη και πως αρκετοί παίκτες της ομάδα του, βρίσκεται σε περίοδο προσαρμογής.

Ο Ουνάι Έμερι υπογράμμισε πως η Σεβίλλη δεν είναι απολύτως έτοιμη και πως αρκετοί παίκτες της ομάδα του, βρίσκεται σε περίοδο προσαρμογής. Παράλληλα, ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε και στα προβλήματα τραυματισμών, που αντιμετωπίζει η ομάδα του, ενώ δήλωσε πως είναι θετικό, που οι Ανδαλουσιανοί θα δώσουν το πρώτο τους ματς στη φάση των ομίλων στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» 

Αρχικά, ο Έμερι τόνισε: «Όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί, είτε είναι τραυματισμένοι είτε διαθέσιμοι. Ο Μπέτο έχει χτυπήσει στο γόνατο, αλλά ο Σέρχιο Ρίκο πέρυσι έκανε ένα μεγάλο βήμα μπροστά. Τον εμπιστευόμαστε, θα παίξει. Περνάμε μία περίοδο προσαρμογής όπως πέρυσι. Για παράδειγμα, πέρυσι όλοι οι δημοσιογράφοι με ρωτούσαν για τις εμφανίσεις του Αλέις Βιδάλ και είχε μία εκπληκτική σεζόν στο τέλος».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Θέλουμε πάντα να βελτιωνόμαστε. Όταν ήρθα στη Σεβίλλη, στόχος μου ήταν να βγούμε στο Champions League και τώρα που έχουμε φτάσει εδώ, θέλω να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στη διοργάνωση».

Τέλος, δήλωσε για το γεγονός πως η ομάδα του ξεκινάει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις εντός έδρας: «Το να παίζουμε στην έδρα μας είναι κάτι ξεχωριστό. Είναι το σπίτι μας. Οπότε το να παίζουμε εδώ είναι κάτι παραπάνω από ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Η Γκλάντμπαχ έχει επίσης σημαντικούς παίκτες που απουσιάζουν, αλλά έχουν καλούς για να τους αντικαταστήσουν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.