Με Μήτρογλου το τρίποντο…

Με τον Κώστα Μήτρογλου να βρίσκει δίχτυα, η Μπενφίκα νίκησε την Αστάνα με 2-0 και συγκατοικεί με την Ατλέτικο Μαδρίτης στην πρώτη θέση του τρίτου ομίλου.

Με τον Κώστα Μήτρογλου να βρίσκεται δίχτυα, η Μπενφίκα νίκησε την Αστάνα με 2-0 και συγκατοικεί με την Ατλέτικο Μαδρίτης στην πρώτη θέση του τρίτου ομίλου.  Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού για ακόμα μία φορά ήταν “μέσα” στις φάσεις και είχε ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. Τελικά πέτυχε το δεύτερο της ομάδος του, με το οποίο “κλείδωσε” και τη νίκη.

Για να φτάσουμε όμως στο γκολ του Μήτρογλου πέρασε πρώτα έναν άκαρπο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο η Μπενφίκα είχε την υπεροχή και πίεζε για το γκολ που θα της έδινε το προβάδισμα. Ο Εριτς ήταν ο πρωταγωνιστής της Αστάνας, καθώς με τις επεμβάσεις του διατήρησε ανέπαφη την εστία του για 51 λεπτά.

Σε αυτό το χρονικό σημείο του αγώνα “χτύπησε” ο Γκαϊτάν με σουτ, ύστερα από ωραία συνεργασία με τον Μήτρογλου. Ο τελευταίος στο 56′ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα της πορτογαλικής ομάδας, κάτι που τελικά έκανε στο 62′ με κοντινό πλασέ. Η Αστάνα με μία τελική στο ματς δεν θα μπορούσε να αξιώσει κάτι περισσότερο…

Εκτός από τον Μήτρογλου, στο παιχνίδι αγωνίστηκε για 85 λεπτά ο Σάμαρης, ο οποίος έδωσε τη θέση του στον Φέισα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.