“Χαμένη” στην ισοπαλία η Λιόν

Η Λιόν είχε το αριθμητικό πλεονέκτημα για 50 λεπτά, προηγήθηκε και έχασε πέναλτι στην έδρα της Γάνδης, η οποία τελικά κατάφερε να σώσει την παρτίδα και να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

Η Λιόν είχε το αριθμητικό πλεονέκτημα για 50 λεπτά, προηγήθηκε και έχασε πέναλτι στην έδρα της Γάνδης, η οποία τελικά κατάφερε να σώσει την παρτίδα και να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

Η Γάνδη από την αρχή πήρε τον έλεγχο του αγώνα και μόλις στο 9′ άγγιξε το γκολ, με την μπάλα να μην κάνει το χατήρι στον Ντεποιτρέ, καθώς χτύπησε στο δοκάρι και έφυγε άουτ. Οι Βέλγοι συνέχισαν να πιέζουν για το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα… Στην αντίπερα όχθη, η Λιόν σε ρόλο… κομπάρσου είχε μόλις ένα σουτ προς την αντίπαλη εστία, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν φθάσει αισίως τα τέσσερα. 

Τα πράγματα για τους Βέλγους δεν συνέχισαν το ίδιο καλά, αφού στο 40′ ο Ντεζαεγκέρ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα.

Η Λιόν ανέλαβε εν συνεχεία την πρωτοβουλία των κινήσεων και άνοιξε το σκορ στο 58′ με τον Ζαλέ. Η Γάνδη δεν πέταξε λευκή πετσέτα και δέκα λεπτά αργότερα ο Μιλίτσεβιτς με σουτ από τα δεξιά  νίκησε τον Λόπες και έφερε το ματς στα ίσα.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι Γάλλοι έχαναν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη και στο 87′ ο Φοκέ ανέτρεψε τον Λακαζέτ, αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, άφησε την ομάδα της Φλάνδρας με εννέα και έδωσε την ευκαιρία στη Λιόν να “πάρει” το ματς. Ο Σελς, όμως, είχε διαφορετική γνώμη, αποκρούοντας το πέναλτι του Λακαζέτ…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.