“Κανονιές” Ντιναμό στην Αρσεναλ

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που είχαν ξεγράψει την Ντιναμό Ζάγκρεμπ από το άκουσμα του ονόματός της στην κλήρωση, αλλά οι Κροάτες τους διέψευσαν όλους ξεκινώντας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με νίκη και τη νίκη... Επί της Αρσεναλ (2-1).

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που είχαν ξεγράψει την Ντιναμό Ζάγκρεμπ από το άκουσμα του ονόματός της στην κλήρωση, αλλά οι Κροάτες τους διέψευσαν όλους ξεκινώντας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με νίκη και τη νίκη… Επί της Αρσεναλ (2-1). Πλέον η παρέα του Μασάντο και του Σίντεφελντ βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου μαζί με την Μπάγερν Μονάχου, την οποία θα αντιμετωπίσει στη Γερμανία την επόμενη αγωνιστική.

Στην αρχή του αγώνα όλα έδειχναν ότι θα κυλούσαν διαφορετικά, καθώς η Αρσεναλ είχε τις ευκαιρίες, με μεγαλύτερη όλων αυτή του Ζιρού. Ο Γάλλος νικήθηκε αρχικά από τον Εντουάρντο και στη συνέχεια από το δεξί δοκάρι, με αποτέλεσμα να παραμείνει το μηδέν.

Η Ντιναμό στάθηκε τυχερή σε αυτή τη φάση και ακόμα πιο τυχερή στο 24′ όταν ο Πρίβαριτς επιχείρησε το πλασέ, ο Οσπίνα απόκρουσε, η μπάλα χτύπησε αρχικά στον άσο των γηπεδούχων και στη συνέχεια στον Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊ πριν καταλήξει στο βάθος της εστίας.

Σαν να μην έφτανε αυτό οι “κανονιέρηδες” έμειναν και με δέκα παίκτες, καθώς στο 40′ ο Ζιρού αποβλήθηκε ανεβάζοντας πιο ψηλά τον πήχη της δυσκολίας για την Αρσεναλ.

Με το σκορ, το αριθμητικό πλεονέκτημα και τη ψυχολογία υπέρ της η Ντιναμό μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και άγγιξε το 2-0 με την κεφαλιά του Σοντανί, η οποία σταμάτησε στο δοκάρι. Ο Φερναντέζ αποδείχθηκε πιο εύστοχος στο 58′ δίνοντας αέρα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους.

Το σύνολο του Βενγκέρ δεν είχε άλλη επιλογή από το να βγει μπροστά, όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο σκορ. Ο Γουόλκοτ στο 79′ με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το τελικό 2-1.

Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Ζόραν Μάμιτς): Εντουάρντο, Ιβο Πίντο, Σίγκαλι, Ταραβέλ, Αντόλιτς (82′ Ρογκ), Μασάντο, Αντέμι, Πίβαριτς, Σουντάνι, Φερνάντες (74′ Κόριτς), Πιάτσα (89′ Μπένκοβιτς).

Αρσεναλ (Αρσέν Βενγκέρ): Οσπίνα, Ντεμπισί, Γκιμπς (65′ Κάμπελ), Γκάμπριελ, Κοσιελνί, Αρτέτα (65′ Κοκλέν), Οζίλ, Καθόρλα, Ζιρού, Οξλέιντ-Τσάμπερλέιν (65′ Γουόλκοτ), Σάντσες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.