Ο Panathinaikos όλα τα μπορεί

Ο Παναθηναικός υποδέχεται στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας τη Μάλαγα (21:45, Novasports 2), στην προσπάθεια για την ανατροπή του 2-0 του πρώτου ματς και την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Παναθηναικός υποδέχεται στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας τη Μάλαγα, στην προσπάθεια για την ανατροπή του 2-0 του πρώτου ματς και την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Σαφέστατα και το έργο της ομάδας του Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι εξαιρετικά δύσκολο, όμως ο καλός Παναθηναϊκός που έχει χαρίσει μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές στους οπαδούς του, μπορεί να καταφέρει την ανατροπή.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ζητήσει από τους παίκτες του να αγωνιστούν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους, με πάθος και προσήλωση στον στόχο τους και να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια για την κατάκτηση της νίκης που αν συνδυαστεί με πρόκριση, τότε θα σημάνει και μεγάλη επιτυχία για την ομάδα.

Ο Φερέιρα φρόντισε να αφήσει ανοικτά τα πλάνα του για την ενδεκάδα, χωρίς να έχει αφήσει να διαφανεί τίποτα αναφορικά με τις επιλογές του. Ο Καρνέζης λογικά θα είναι στο τέρμα, ο Σπυρόπουλος θα είναι αριστερά και από κει και πέρα, με δεδομένη την απουσία του Μπουμσόνγκ, τα σενάρια είναι πολλά.

Επικρατέστερο μοιάζει αυτό με τον Βύντρα να παίζει στόπερ δίπλα ή στον Βελάσκες ή στον Πίντο και τον Σεϊταρίδη να παίρνει θέση στην ενδεκάδα ως δεξί μπακ. Ο Βιτόλο θα είναι το ένα αμυντικό χαφ με τον Κατσουράνη να παίρνει το προβάδισμα τις τελευταίες ώρες για τη δεύτερη θέση, καθώς δείχνει να έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του.

Σισόκο, Μαυρίας και Χριστοδουλόπουλος δεν… αλλάζουν από τη μεσαία γραμμή και πλέον για τη θέση του φορ θα μονομαχήσουν ο Τοτσέ με τον Φορναρόλι, με τον δεύτερο να έχει περισσότερες πιθανότητες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.