Αφεντικό η Παρί! (video)

Η Παρί Σεν Ζερμέν δείχνει ότι φέτος διαθέτει το κάτι παραπάνω για να κάνει την υπέρβαση και να φτάσει πολύ ψηλά καθώς πέρασε νικηφόρα και από την έδρα της Σαχτάρ, επικρατώντας 3-0.

Η Παρί Σεν Ζερμέν δείχνει ότι φέτος διαθέτει το κάτι παραπάνω για να κάνει την υπέρβαση και να φτάσει πολύ ψηλά καθώς πέρασε νικηφόρα και από την έδρα της Σαχτάρ, επικρατώντας 3-0.

Οι Παριζιάνοι δείχνουν να είναι φτιαγμένοι για μεγάλα πράγματα τη φετινή σεζόν και κάθε εμφάνισή τους πείθουν πως έχουν όλα τα φόντα για να φτάσουν πολύ ψηλά. 

Έτσι, στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ οι Παριζιάνοι δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα και πήραν τη δεύτερη νίκη τους στη διοργάνωση. 

Η ομάδα του Μπλαν μπήκε δυνατά και κατάφερε να επιβληθεί πλήρως ανοίγοντας το σκορ μόλις στο έβδομο λεπτό με τον Οριέ. 

Μετά το πρώτο γκολ, όλα έγιναν πιο εύκολα για τους Γάλλους, οι οποίοι κατάφεραν να βρουν και δεύτερο τέρμα, στο 23ο λεπτό, με αρκετή δόση τύχης η αλήθεια είναι, αφού από κόντρα σκόραρε ο Νταβίντ Λουίζ. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στις καθυστερήσεις του αγώνα. 

Έτσι, η Παρί, «σφράγισε» τη νίκη ουσιαστικά από το πρώτο μισάωρο και πλέον έχει το απόλυτο αφού σε δύο αγωνιστικές μετράει δύο νίκες και βρίσκεται στην πρώτη θέση του πρώτου ομίλου.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.