Μακόλ: “Να κάνουμε περήφανους τους οπαδούς μας”

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΛΑΣΚΩΒΗ-ΝΙΚΟΣ ΤΖΟΥΑΝΝΗΣ
Μπροστά στην μεγαλύτερη στιγμή της ιστορίας της βρίσκεται η Μάδεργουελ και ο τεχνικός της, Στιούαρτ Μακόλ,τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να αντιμετωπίσει χωρίς φόβο το Τριφύλλι.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΛΑΣΚΩΒΗ-ΝΙΚΟΣ ΤΖΟΥΑΝΝΗΣ

Μπροστά στην μεγαλύτερη στιγμή της ιστορίας της βρίσκεται η Μάδεργουελ και ο τεχνικός της, Στιούαρτ Μακόλ, μίλησε στην συνέντευξη τύπου για την αναμέτρηση της Τρίτης κόντρα στους Πράσινους, τονίζοντας πως η ομάδα του πρέπει να αντιμετωπίσει χωρίς φόβο το Τριφύλλι.

Ο προπονητής της Μάδεργουελ, Στιούαρτ Μακόλ μίλησε:

Για την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό και τα οφέλη της Μάδεργουελ στην περίπτωση πρόκρισης:

“Θα μας δημιουργήσει φανταστικά οικονομικά δεδομένα αν κερδίζαμε την πρόκριση. Για τον Παναθηναϊκό δεν ξέρω αν οι ιστορίες που έχω ακούσει είναι αληθινές, αλλά διάβασα δηλώσεις του Μπουμσόνγκ στις εφημερίδες σήμερα το πρωί, που έλεγε ότι δεν είχε πληρωθεί για ένα διάστημα. Νομίζω ότι υπάρχει μεγάλη πίεση πάνω τους. Διαθέτουν κάποιους έμπειρους παίκτες, αλλά έχουν γίνει μερικές αλλαγές στην ομάδα τους και έχουν κάποια νέα παιδιά στο ρόστερ”

Για το ντεμπούτο αρκετών παικτών της Μάδεργουελ στο Τσάμπιονς Λιγκ:

“Πολλοί από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας, είχαν ευρωπαϊκή εμπειρία, όμως περιμένουν με αγωνία τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορούν να το απολαύσουν και να προσπαθήσουν για το καλύτερο. Ακόμα κι αν διαθέτουμε μια νεανική ομάδα που δεν έχει τόσο μεγάλη εμπειρία, δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθούμε. Αυτά είναι τα παιχνίδια που όλοι οι παίκτες θέλουν να παίξουν… Να μπουν μέσα και να αγωνιστούν, χωρίς φόβο.”

Για τις προσδοκίες του ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό:

“Δεν είμαστε ανόητοι ώστε να πιστεύουμε ότι είμαστε το φαβορί, όμως κατά τη διάρκεια του αγώνα θα υπάρξουν ευκαιρίες για εμάς και ελπίζουμε να τις εκμεταλλευτούμε. Δεν θέλω οι παίκτες μας να έχουν άγχος. Θέλω να βγούμε έξω και να κάνουμε τους οπαδούς μας περήφανους. Ποτέ κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ένα αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να είμαστε σε θέση να κάνουμε ότι μπορούμε και να εκπροσωπήσουμε επάξια το ποδόσφαιρο της Σκωτίας. “


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.