Μέρφι: «Καλύτερος ο Παναθηναϊκός»

Καλύτερη ομάδα από τη Μάδεργουελ είναι ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον Τζέιμς Μέρφι.

Καλύτερη ομάδα από τη Μάδεργουελ είναι ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον Τζέιμς Μέρφι. Ο επιθετικός της σκωτσέζικης ομάδας τόνισε πως είναι μια ιστορική ευκαιρία για την ομάδα του να πάρει την πρόκριση στα play off του Champions League.

Αρχικά, ο 21χρονος επιθετικός τόνισε στην Herald Scotland: «Πάντα αυτό ήθελα να πετύχω, να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι ένα ιστορικό παιχνίδι για το κλαμπ και εγώ ήθελα να είμαι μέρος του. Τώρα που κληρωθήκαμε με τον Παναθηναϊκό, η απόφαση μου δικαιώνεται ακόμα περισσότερο. Ζούμε σπουδαίες εποχές. Είναι υπέροχο να είσαι ποδοσφαιριστής της Μάδεργουελ. Ήταν τέλεια όταν τερματίσαμε στην 3η θέση του πρωταθλήματος την προηγούμενη σεζόν και τώρα γίνεται ακόμα πιο ωραίο, διότι επιβραβευόμαστε με μία τέτοια εξέλιξη».

Και συμπλήρωσε στην συνέχεια: «Έχω κάνει μερικά καλά παιχνίδια στην Ευρώπη με τη Μάδεργουελ. Τα εγχώρια Κύπελλα ή τα ευρωπαϊκά κύπελλα, είτε είναι μονοί αγώνες, είτε είναι διπλοί, φαίνεται πως μου ταιριάζουν καλύτερα. Είμαι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στο Europa League και είμαι περήφανος για αυτό».

Σχετικά με την πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων, υπογράμμισε: «Όταν υποδεχόμαστε στο Fir Park ομάδες του βεληνεκούς της Σέλτικ και της Ρέιντζερς, τα καταφέρνουμε καλά. Οπωσδήποτε, ο Παναθηναϊκός είναι ένα σκαλί πάνω από την ποιότητα της σκωτσέζικης Πρέμιερ Λιγκ, όμως πρέπει να το πιστέψουμε».

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις καιρικές συνθήκες στην Ελλάδα: «Θα είναι καυτά στην Αθήνα αυτή την εποχή του χρόνου, αλλά θέλω να πιστεύω ότι συγκαταλεγόμαστε στις ομάδες που έχουν καλή κυκλοφορία και θα μπορέσουμε να αντέξουμε την πίεση. Δεν μπορούμε να τρέχουμε για 90 λεπτά με τόσο υψηλές θερμοκρασίες, οπότε πρέπει να κρατήσουμε τη μπάλα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.