Πρώτη φορά και για τις δύο (video)

Η Γιουβέντους γνώρισε την πρώτη απώλεια βαθμών και η Γκλάντμπαχ πανηγύρισε τον «παρθενικό» της πόντο στον 4ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ μετά τη «λευκή» μεταξύ τους ισοπαλία στο Τορίνο.

Η Γιουβέντους γνώρισε την πρώτη απώλεια βαθμών και η Γκλάντμπαχ πανηγύρισε τον «παρθενικό» της πόντο στον 4ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ μετά τη «λευκή» μεταξύ τους ισοπαλία στο Τορίνο. Έστω κι αν δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν για δεύτερο σερί ματς την έδρα τους, οι «μπιανκονέρι» παρέμειναν στην κορυφή του γκρουπ με 7 βαθμούς.

Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και είχε πολλαπλάσιες προσπάθειες από τους Γερμανούς, αλλά ήταν νευρική ειδικά στα τελειώματα των φάσεων. 

Η Μπορούσια έκλεισε καλά τους διαδρόμους για την εστία του Ζόμερ και κατάφερε να μη δεχθεί γκολ για πρώτη φορά στον όμιλο. Με τον βαθμό που πήρε μπορεί να ελπίζει στην τρίτη θέση, δεδομένου ότι έχει δύο παιχνίδια στην έδρα της, αρχής γενομένης με την άτυπη ρεβάνς με τη Γιουβέντους.

Γιουβέντους (Αλέγκρι): Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Σάντρο, Κεντίρα, Μαρκίζιο, Κουαδράδο (60′ Περέιρα), Πογκμπά, Μάντζουκιτς (70′ Τζάτζα), Μοράτα (81′ Ντιμπάλα)

Γκλάντμπαχ (Σούμπερτ): Ζόμερ, Βεντ, Τζόνσον, Ντομίνγκεθ, Κρίστενσεν, Τραορέ (82′ Χαν), Στιντλ, Τσάκα, Κορμπ, Νταούντ (88′ Νόρντβαϊτ), Ράφαελ (74′ Αζάρ) 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.