Γι’ αυτό τον πήρε! (video)

Με ένα προσωπικό γκολ στις καθυστερήσεις ο Κέβιν Ντε Μπρούινε οδήγησε τη Μάντσεστερ Σίτι στην ανατροπή και τη νίκη με 2-1 επί της Σεβίλης.

Με ένα προσωπικό γκολ στις καθυστερήσεις ο Κέβιν Ντε Μπρούινε οδήγησε τη Μάντσεστερ Σίτι στην ανατροπή και τη νίκη με 2-1 επί της Σεβίλης. Οι «πολίτες» έμειναν μόνοι στη δεύτερη θέση του 4ου ομίλου με 6 βαθμούς, με τους Ανδαλουσιάνους να τους ακολουθούν με 3 πόντους και τη μεταξύ τους «μονομαχία» της επόμενης αγωνιστικής να χαρακτηρίζεται καθοριστική για την εξέλιξη του γκρουπ.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 30′ με τον Κονπλιάνκα, αλλά δεν μπόρεσαν να αντέξουν για πολύ. Η Σίτι έφερε το ματς στα ίσα στο 36′ με αυτογκόλ του Ραμί μετά από προσπάθεια του Μπονί και επέμεινε μέχρι το τέλος.

Η δικαίωση ήρθε στο πρώτο λεπτό του έξτρα χρόνου, με τον Ντε Μπρούινε να κάνει ωραία ατομική προσπάθεια και με διαγώνιο συρτό σουτ από την περιοχή να χαρίζει στην ομάδα του πολύτιμο «τρίποντο».

Μάντσεστερ Σίτι (Πελεγρίνι): Χαρτ, Σανιά, Σαμπαλέτα (60′ Κολάροφ), Οταμέντι, Μανγκαλά, Τουρέ, Νάβας, Φερναντίνιο, Ντε Μπρούινε (90’+3′ Κομπανί), Στέρλινγκ, Μπονί (76′ Φερνάντο)

Σεβίλη (Έμερι): Ρίκο, Τρεμουλινάς, Ραμί, Κόκε (84′ Μαριάνο), Κολοτζιέτζακ, Μπανέγα (66′ Κρον Ντέλι), Ιμπόρα, Κονοπλιάνκα (78′ Ν’ Ζονζί), Κριτσόβιακ, Βιτόλο, Γκαμεϊρό


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.