Της πάει ο ρόλος του… αουτσάιντερ

Η Τσέλσι θα παραταχθεί στον τελικό του Μονάχου ως αουτσάιντερ, αλλά και έχοντας αποκλείσει την Μπαρτσελόνα στους "4" του Champions League.

Η Τσέλσι θα παραταχθεί στον τελικό του Μονάχου ως αουτσάιντερ, αλλά και έχοντας αποκλείσει την Μπαρτσελόνα στους “4” του Champions League. Οι “μπλε” έκαναν τη μεγαλύτερη έκπληξη στον φετινό θεσμό, καθώς άφησαν εκτός τελικού τους κατόχους του τροπαίου, “μπλαουγκράνα”, από τους οποίους έμειναν αήττητοι σε δύο παιχνίδια.

Αυτά τα ματς αποτελούν και οδηγό για την ομάδα του Ρομπέρτο Ντι Ματέο το βράδυ του Σαββάτου (19/5) στο “Αλιάντς Αρένα”. Στη μέχρι τώρα πορεία της, η Τσέλσι τερμάτισε σχετικά εύκολα πρώτη στον 5ο όμιλο, όπου συμμετείχαν επίσης η Λεβερκούζεν, η Βαλένθια και η Γκενκ.

Στους “16” οι Λονδρέζοι απέκλεισαν στην παράταση του επαναληπτικού τη Νάπολι κι ενώ είχαν χάσει με 3-1 στην Ιταλία, ενώ στον επόμενο γύρο πέταξαν έξω με δύο νίκες την Μπενφίκα. Η εντυπωσιακή τους πορεία ολοκληρώθηκε με την επική πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα, την οποία νίκησαν με 1-0 στο “Στάμφορντ Μπριτζ” για να αναδειχθούν ισόπαλοι με 2-2 στη Βαρκελώνη.

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά με πέντε γκολ είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας στη διοργάνωση και τον ακολουθούν με τρία τέρματα οι Λάμπαρντ, Τόρες και Ραμίρες, με τον τελευταίο να σημειώνει καθοριστικά γκολ. Συνολικά, οι “μπλε” σκόραραν 24 φορές, ενώ δέχθηκαν 11 γκολ με απολογισμό σε 12 αναμετρήσεις 7 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.