Στους «16» με… δεκανίκι

Η Ρόμα «κόλλησε» στο 0-0 με την ΜΠΑΤΕ στην Ιταλία, αλλά προκρίθηκε στη νοκ άουτ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ χάρη στην... Μπαρτσελόνα.

Η Ρόμα «κόλλησε» στο 0-0 με την ΜΠΑΤΕ στην Ιταλία, αλλά προκρίθηκε στη νοκ άουτ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ χάρη στην… Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του άλλοτε Ρωμαίου, Λουίς Ενρίκε, ήρθε ισόπαλη με τη Λεβερκούζεν στο άλλο ματς του ομίλου.

Με τα αποψινά αποτελέσματα Ρόμα και Λεβερκούζεν τερμάτισαν με 6 βαθμούς αμφότερες, αλλά οι «τζιαλορόσι» υπερτερούν της Μπάγερ στην ισοβαθμία.

Πάντως, το άγχος στο «Ολίμπικο» ήταν διάχυτο. Όχι μόνο μέχρι το τέλος του αγώνα, που συνοδεύτηκε απο αποδοκιμασίες, καθώς η ΜΠΑΤΕ είχε ευκαιρίες να σκοράρει και να «σκοτώσει» τους γηπεδούχους, αλλά και μετά απ’ αυτό. Όλα… άλλαξαν φυσικά όταν μαθεύτηκαν τα ευχάριστα από τη Γερμανία.

Ρόμα (Γκαρσία): Στσέζνι, Μανωλάς, Ντινιέ, Ρίντιγκερ, Ντε Ρόσι, Νάινγκολαν, Πιάνιτς, Φλορέντζι, Τζέκο, Φάλκε (83′ Ουτσάν), Ιτούρμπε (59′ Σαλάχ)

ΜΠΑΤΕ (Γερμάκοβιτς): Τσέρνικ, Πολιάκοφ (56′ Ντούμπρα), Μιλούνοβιτς, Μλαντένοβιτς, Χλεμπ, Νίκολιτς (80′ Καρνίτσκι), Ζαβνέρτσικ, Στάσεβιτς, Γιαμπλόνσκι, Μοζολέφσκι (60′ Βολόντκο), Γκορντέιτσουκ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.