Απόλυτο φαβορί η Μπάγερν (vid)

Οι Βαυαροί επικράτησαν με 2-0 της Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» και έκαναν. άλμα για την πρόκριση στους «4» του Champions League.

Οι Βαυαροί επικράτησαν με 2-0 της Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» και έκαναν. άλμα για την πρόκριση στους «4» του Champions League.  Η Μπάγερν είχε την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο της αναμέτρησης και κατάφερε να πετύχει από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, τη στιγμή που η Μαρσέιγ σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες.

Μόλις στο 7′ και μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Νόιερ, ο Ρεμί έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά του αριστερού δοκαριού. Οι φάσεις περιορίστηκαν στα επόμενα λεπτά και όλα έδειχναν ότι το ημίχρονο θα ολοκληρωθεί χωρίς σκορ.


Ο Μάριο Γκόμεζ, όμως, είχε άλλη γνώμη. Στο 44′ ο Ρόμπεν τροφοδότησε τον Γερμανό επιθετικό, ο οποίος με πλασέ από το όριο της περιοχής δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Αντράντε. Η Μπάγερν πήρε σε καίριο σημείο της αναμέτρησης το προβάδισμα, χάρη στο 11ο γκολ στη διοργάνωση του Γκόμεζ, που έχει ένα τέρμα λιγότερο από τον Λιονέλ Μέσι.


Για τους γηπεδούχους ήταν και η πρώτη καλή ευκαιρία στο δεύτερο 45λεπτο. Στο 59′ ο Ρεμί προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το τραγικό λάθος του Αλάμπα, αλλά ο Νόιερ έδιωξε σε κόρνερ το σουτ που επιχείρησε. Η Μαρσέιγ δεν μπορούσε να σκοράρει, η Μπάγερν δεν είχε. κανένα πρόβλημα.


Στο 69′ ο Ρόμπεν συνδυάστηκε άψογα με τον Μίλερ και με πλασέ «έγραψε» το 2-0, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ και βάζοντας γερά θεμέλια για την πρόκριση της ομάδας του Μονάχου. Οι Γάλλοι προσπάθησαν, αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν ένα γκολ στα επόμενα λεπτά και το μοναδικό αξιοσημείωτο ήταν  οι αποδοκιμασέιες κατά την αντικατάσταση του Φρανκ Ριμπερί, στην επιστροφή του «σημαδεμένου» στον γαλλικό Νότο.


ΜΑΡΣΕΪΓ: Αντράντε, Αθπιλικουέτα, Ενκουλού, Φανί, Μορέλ, Αλού Ντιαρά (71′ Σεϊρού), Μπιά, Αμαλφιτανό (68′ Μπραντάο), Βαλμπουενά, Αντρέ Αγιού, Ρεμί


ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Λαμ, Τζερόμ Μπόατενγκ, Μπάντστουμπερ, Αλάμπα, Λουίζ Γκουστάβο, Κρόος (63′ Τίμοστσουκ), Ρόμπεν, Τόμας Μίλερ (70′ Σβάινσταϊγκερ), Ριμπερί (78′ Πράνιτς), Μάριο Γκόμεζ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.