Υπόκλιση και από Μουρίνιο

Ο Ζοσέ Μουρίνιο παραδέχθηκε ότι ο ΑΠΟΕΛ έφερε σε δύσκολη θέση τη Ρέαλ Μαδρίτης στην χτεσινή αναμέτρηση στο "ΓΣΠ".

Ο Ζοσέ Μουρίνιο παραδέχθηκε ότι ο ΑΠΟΕΛ έφερε σε δύσκολη θέση τη Ρέαλ Μαδρίτης στην χτεσινή αναμέτρηση στο “ΓΣΠ”. «Χρειάσθηκε πολύ σοβαρή προσπάθεια για να καταβάλουμε τον αντίπαλο, που μας έκανε να υποφέρουμε. Μας δυσκόλεψαν πολύ, κυρίως με την φανταστική τακτική και το μεγάλο πνεύμα ομαδικότητας» δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός μετά τη νίκη με 3-0.

Και πρόσθεσε: «Είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα. Φτάσαμε με δυσκολία στο γκολ, αλλά σημασία έχει ότι προσπαθούσαμε διαρκώς. Οταν δεν μπορείς να νικήσεις, τουλάχιστον πρέπει να μην χάσεις. Ηταν πολύ πιθανό να λήξει ο αγώνας 0-0, ακριβώς λόγω της εξαιρετικής οργάνωσης του αντιπάλου. Ομως ο Μαρτσέλο και ο Κακά μπήκαν σε καλή χρονική στιγμή» 

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς απένειμε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για την προσπάθεια και προέβλεψε ότι η Ρεάλ θα κατακτήσει το τρόπαιο. «Το σκορ δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του αγώνα. Καταφέραμε να κρατήσουμε την Ρεάλ μέχρι κι ένα μεγάλο μέρος του Β` ημιχρόνου και μέχρι το σημείο που αύξησε την πίεση της. Και το πρώτο γκολ, έκανε τα πράγματα εύκολα γι΄αυτούς. Η Ρεάλ βρίσκεται στα ημιτελικά. Προσωπικά πιστεύω ότι θα περάσει στον τελικό και θα κατακτήσει το τρόπαιο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.